Intro Cursussen (5) kopie 2.png

AGENDA DE INTERIEUR CLUB

De agenda van De Interieur Club! Welke onderwerpen en gasten hebben wij deze maand in De Interieur Club Podcast?  Wanneer is de netwerkborrel voor interieurprofessionals? En wanneer kan jij met een toffe cursus beginnen?

Bijna wekelijks komt er een aflevering van de podcast uit. Deze worden live opgenomen vaak op maandag om 12.00 uur via de audio app Clubhouse gepresenteerd door interieurontwerper Mark Timo. Indien je live meeluistert kan je vragen stellen over het onderwerp en aan onze gasten.

 

Iedere week leuke co-hosts en inspirerende gasten. Afgelopen maanden zijn al veel onderwerpen besproken. Deze kan je hier op onze website terugluisteren. 

 

Wil je live meeluisteren download dan de gratis audioapp Clubhouse. Al meer dan 1.200 interieurprofessionals hebben zich aangemeld bij De Interieur Club op Clubhouse.

Download hier de Clubhouse audioapp.

Bekijk hier de agenda van De Interieur Club:

 • Interieur Talk: De toekomst van social media met Kirsten Jassies
  03 okt. 12:00
  Vanaf 12.00 uur podcast online!
  Social Media veranderd continu. Waar moet je nou op focussen en hoe gebruik je Instagram beter? Welke medium is effectief voor jou als interieurprofessional? Welk medium gaan wij gebruiken in de toekomst? Kirsten Jassies gaat ons inspireren!
 • Interieur Talk: netwerken is doodeng! 5 tips om het wel te doen
  10 okt. 12:00
  Vanaf 12.00 uur podcast online!
  Je weet eigenlijk wel dat je moet gaan netwerken maar die drempel om het echt te gaan doen! Naar een netwerkevent gaan, waar misschien wel jouw potentiële klant rondloopt of leuke vakcollega’s. En je weet vast wel dat 70% van de projecten via via gaan en dat als je een leuke samenwerking aangaat.
 • Interieur Talk: De 4 fasen die een interieurontwerper doorloopt
  17 okt. 12:00
  Vanaf 12.00 uur podcast online!
  Interieurontwerper Florien In de Braek is te gast. Zij gaat vertellen hoe zij een project doorloopt en hoe zij structuur aanbrengt. Naast Florien zijn Manon van den Burg en Jort van de Vorstenbosch van pCon te gast. Florien werkt met pCon dit helpt haar sneller en effiënter te werken.
 • Interieur Talk: In The Spotlight, Marielle van Essen
  Onze terugkerende talk. Wij zetten interieurprofessionals in the spotlight. Mooie en herkenbare verhalen over het ondernemen in de interieurbranche. Een carriereswitch? Hoe heb je het aangepakt na je interieuropleiding? Waar loop je tegen aan? Je hoort het in deze Interieur Talk!
 • Interieur Talk: maak kennis met Kim van Cosentino
  Kim de Vaal van Cosentino is te gast in de podcast. Het Spaanse familiebedrijf is marktleider in de productie en distributie van innovatieve materialen voor architectuur en design. Naast Kim zijn een aantal interieurprofessionals te gast die vertellen hoe zij samenwerken.
 • Cursus Pinterest start 31 oktober 2022
  31 okt. 20:00
  Online Cursus Pinterest
  Zet jezelf (vrijblijvend) op de wachtlijst zodat je als eerste weet wanneer de verkoop start! Zet Pinterest in met een werkende strategie voor meer zichtbaarheid, vindbaarheid en conversies!
 • De Interieur Club Netwerkborrel / Awards vrijdag 2 december 18:00 - 21:00 uur
  02 dec. 18:00 – 21:00
  Hele toffe locatie in Amsterdam!
  Andere interieurcollega's ontmoeten op een toffe locatie in Amsterdam? Op zoek naar samenwerkingen? Lekker borrelen met andere interieurprofessionals? Tijdens deze netwerkborrel gaan wij De Interieur Club Awards uitreiken! Toffe locatie maken wij binnenkort bekend!
 • Cursus Interieurfotografie start 26 september. Cursus is vol!
  Uitverkocht
  26 sep. 19:30
  4 modules kijken wanneer het jou uitkomt
  Betere interieurfoto's maken met interieurfotograaf Gertrude van den Brink. 4 modules, 4 live Q&A's en een werkboek met opdrachten.
 • Interieur Talk: Waarom heb je een goede plattegrond nodig? En waar bestaat een goede plattegrond uit?
  Interieurontwerper Tessa Pellemans is te gast en heeft 20 jaar ervaring in de interieurbranche! Wat vraag je in een intakegesprek zodat je een goede plattegrond kan maken? Wat zet je in een plattegrond en wat niet? Tessa geeft de cursus interieurtekenen op de Ipad en heeft nieuws!
 • Start LinkedIn Boost Traject met Anoek Schippers
  Wil jij je interieurbedrijf boosten en ben je benieuwd hoe Anoek Schippers je daarbij kan helpen met een ijzersterke LinkedIn strategie? Lees dan snel verder!
 • Superclass Kleur van Marie-Gon
  20 sep. 10:00
  Bussum, Huizerweg 29, 1401 GG Bussum, Nederland
  Marie-Gon gaat weer superclasses ‘in het echt’ geven. Daar kijk ik enorm naar uit. Samen schuiven met kleuren en de magie ontdekken! In het midden van Nederland in Bussum, bij de kleur-conceptstore van Vestingh. Klik op de link voor meer informatie!
 • Cursus opvallen in de interieurbranche start 19 september
  Uitverkocht
  19 sep. 20:00
  3 modules 3 maanden toegang!
  Wil jij opvallen in de interieurbranche? Olaf gaat met maximaal 8 deelnemers aan de slag om jezelf te positioneren in de interieurwereld. Nog 1 plaats!
 • Interieur Talk: Hoe verdien je geld met je interieurbedrijf? Money Talk met interieurontwerper Laura Hindriks
  Money Talk! Kan jij al een goed salaris uit jouw interieurbedrijf halen? En wat is een reëel uurtarief als je werkt in de interieurbranche? Hoe stel je realistische financiële doelen? Laura Hindriks is te gast!
 • De Interieur Club X ELLE Decoration Netwerkborrel vrijdag 16 september 18:00 - 21:00 uur UITVERKOCHT
  Uitverkocht
  16 sep. 18:00 – 21:00
  Andaz Prinsengracht Amsterdam, Prinsengracht 587, 1016 HT Amsterdam, Nederland
  Andere interieurcollega's ontmoeten tijdens GLUE, het designweekend van Amsterdam? Op zoek naar samenwerkingen? Lekker borrelen met andere interieurprofessionals in het Andaz Hotel Amsterdam? De netwerkborrel is uitverkocht. Voor de 6de editie op vrijdag 2 december zijn nog wel kaarten!
 • LIVE WEBINAR: Lifestyle & interieurtrends herfst-winter 23/24
  Wil jij in nog geen anderhalf uur op de hoogte gebracht worden van de herfts/winter trends voor 2023 en 2024 door Trendforecaster Jan Agelink? Regel een kaartje en zorg dan dat je 4 juli om 10.00 uur achter je computer zit!
 • Cursus Bouwkunde in Grave nabij Nijmegen
  15 sep. 10:00
  Nidum, Sint Elisabethstraat 35, 5361 HJ Grave, Nederland
  Bouwkundig inzicht is van essentieel belang voor jou als interieurprofessional. Tijdens je interieuropleiding krijgt het onderwerp bouwkunde weinig tot geen aandacht. Om een volwaardige gesprekspartner te zijn bieden wij de 2-daagse cursus Bouwkunde aan door bouwkundig ingenieur Mariska Luttikhedde.
 • Cursus Bouwkunde Amsterdam
  13 sep. 10:00
  Amsterdam, L-M-T, Cruquiusweg 111, 1019 AG Amsterdam, Nederland
  Bouwkundig inzicht is van essentieel belang voor jou als interieurprofessional. Tijdens je interieuropleiding krijgt het onderwerp bouwkunde weinig tot geen aandacht. Om een volwaardige gesprekspartner te zijn bieden wij de 2-daagse cursus Bouwkunde aan door bouwkundig ingenieur Mariska Luttikhedde.
 • Interieur Talk: de vijf voordelen van een (fotorealistische) impressie van je interieurontwerp
  Wat is een fotorealistische impressie en waarom zou je dit kunnen (laten) maken voor jouw projecten. Voor het maken van realistische visualisaties zijn er veel verschillende zaken van belang. Guillaume van der Maas van 3D Ontwerp Visualisatie is te gast!