top of page
Businesscoach interieurprofessional

| Het mentorship voor de interieurprofessional |

4 maanden 1 op 1 begeleiding

Laura is de eerste businesscoach & interieurontwerper in Nederland

specifiek voor veelbelovende interieurprofessionals

die willen werken aan de 2.0 versie van hun interieurbedrijf

Laura hindriks

Je bent een getalenteerde interieurprofessional vol ambitie en toe aan de volgende stap in je persoonlijke en zakelijk ontwikkeling.

 

Het is tijd om nét zo goed te worden in het ondernemen als in het vakinhoudelijke expertise.

 

Het allerliefste wil jij vol voor je dromen gaan, zonder dat je sociale leven hiervan de dupe is. Je wil kunnen genieten van je werk- én privéleven. Je wilt naar jouw waarde ondernemen en meer vrijheid ervaren in je werk. 

Je voelt aan alles dat je nog niet uitgeleerd bent, dat het tijd is om orde op zaken te stellen en jouw bedrijfsstrategie aan te scherpen.

EEN SUCCESVOL BEDRIJF RUNNEN ZONDER 80 UUR TE WERKEN?

HET KAN ÉCHT!

Herken je dit?

> Je werkt hard, hebt klanten en houdt van afwisseling. Toch is het lastig om rust en focus te behouden en je hebt het gevoel soms te verdrinken in de lopende projecten.

Je bedrijf loopt goed, maar je voelt aan alles dat er meer uit te halen is. Je bent op zoek naar nóg meer eigenheid in jouw manier van werken.

> Je bent goed in je vak, maar soms maakt het je onzeker. Het ondernemen gaat je in de basis goed af, maar hoe verdien je nu echt genoeg om te werken aan een financieel gezond én toekomstbestendig bedrijf?

> Op ondernemersvlak doe je maar wat. Je hebt niet genoeg tijd om te werken AAN je bedrijf. Je vraagt je af hoe je efficiënter met je tijd om kunt gaan. 

> Het lukt je niet 100% te focussen. Je hebt het gevoel 101 dingen door elkaar te doen. Je probeert alles te managen, maar het lukt niet om structuur in jouw bedrijfsprocessen te krijgen die ook echt werken voor jou. 

> Verkoopgesprekken gaan je goed af, maar je ziet ruimte voor verbetering en groei. Je voelt aan alles dat het tijd is voor een upgrade van jouw bedrijfsvoering.

Laura Hindriks Academie

IK GELOOF DAT DIT VOOR JOU OOK MOGELIJK IS
Ondernemen is iets wat je kunt leren én waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Het is namelijk geen kwestie van geluk of talent. Zeker als je al even bezig bent, kun je tegen vragen aanlopen welke je zelf niet op kunt lossen. Het is een spel wat je moet snappen. Zodra je dit snapt, wordt het ook leuker. Dan gaat geld verdienen ook nog natuurlijker en makkelijker.

Mentorship interieurprofessional

Wat anderen zeggen:

''Laura heeft me het afgelopen maanden onder haar hoede genomen met haar mentorship. Ze heeft me een flinke boost gegeven in mijn ondernemerschap. Waar ik zelf vooral aan het aanrommelen was, heeft Laura me geholpen om onder andere mijn tarieven, mijn zichtbaarheid en mijn mindset naar het volgende level te brengen. Daarnaast voelde Laura ook al een collega op afstand met wie ik af en toe kan sparren over interieurplannen. Ze heeft zo veel kennis van het interieurvak. Ze heeft me uitgebreid haar werkwijze uitgelegd, en mij waardevolle tips gegeven waardoor ik nu efficiënter werk. En daardoor had ik de investering er al na één opdracht uit. Laura heeft me doen inzien dat ondernemerschap echt een vak apart is, en door haar is mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling gegaan.''

| Kim van Tol |

Kim van Tol interieurontwerp

Laura Hindriks van de cursus ondernemen voor de interieurprofessional

Wie is Laura Hindriks?

De eerste vijf jaren als zelfstandig interieurprofessional deed ik maar wat. Achteraf zo jammer; had ik maar tijdens mijn opleiding geleerd hoe het ondernemen in de interieurbranche werkt. Toen ik een herstart maakte, leerde ik dat een financieel gezond bedrijf wél bestaat.

 

Ik heb mij door de jaren heen ontwikkeld tot interieurontwerper en ben gespecialiseerd in verbouwingen van karakteristieke huizen. Dit doe ik samen met een fijn team om mij heen wat bestaat uit 1 medewerker in dienst en verschillende freelancers.

 

Vanaf het moment dat ik startte met ondernemen, viel andere interieurprofessionals mijn werk en bedrijf op. Kennis delen en anderen verder helpen is mijn tweede natuur. Door de jaren heen heb ik hier verschillende vormen aan gegeven door middel van lezingen, masterclasses en trainingen. Sinds 2015 begeleid en coach ik talenten door middel van het exclusieve Mentorship programma.

Begin 2022 droomde ik van het ontwikkelen van een lesprogramma. Daar ontstond dit ondernemersprogramma uit. Ik ben helemaal in mijn element binnen mijn bedrijf en leef – na heel hard werken - mijn droom! 

 

Dat gun ik jou ook.

 Wat krijg je bij het mentorship?


| 4 maanden 1 op 1 begeleiding |

Per jaar heb ik een aantal plekken beschikbaar voor dit mentorship traject

Door samen te sparren, na te denken over jouw doelen en samen te bespreken waar je tegenaan loopt, krijg je meer focus. Ik help je richting geven en te bouwen aan een sterk, persoonlijk merk.

We gaan onder andere aan de slag met:

✓ Jouw ondernemers mindset
✓ Toekomstbeeld en strategie bepalen
✓ Meer omzet halen uit je huidige klanten
✓ Efficiënt werken
✓ Personal branding
✓ Verdienmodellen
✓ Samenwerken met leveranciers
✓ Bedrijfsprocessen
✓ Professionaliseren

De concrete inhoud van het programma stellen we helemaal op jouw persoonlijke situatie en is daarmee maatwerk.

INHOUD

1. VIER MENTORSESSIES 1 OP 1 (1,5 uur)

In dit 1-op-1 traject gaan we aan de slag met de pijnpunten binnen jouw bedrijf. Ik denk met je mee, help je keuzes maken en een strategie te bepalen. Ook nemen we hier jouw persoonlijke ontwikkeling onder de loep. Waarin wil jij jezelf ontwikkelen? Jouw bedrijf kan namelijk niet sneller groeien dan jijzelf. In een periode van 4 maanden ga je aan de slag met jouw ambities, daag ik je uit te dromen en leer ik je buiten de lijntjes te kleuren

2. JOUW LIJNTJE MET MIJ

Naast onze mentorsessies hebben we regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je ontwikkeling op een tempo gaat dat bij jou past. Loop je ergens tegenaan en is je vraag niet op internet te vinden? Dan sta ik aan jouw zijde. Ik ben er voor die peptalk of een schop onder je kont.

3. EXCLUSIEVE LIVE TRAININGSDAG
Vier keer per jaar organiseer ik waardevolle bijeenkomsten, exclusief voor (oud) Mentorship deelnemers. Tijdens deze livedagen gaan we concreet aan de slag met een specifiek onderwerp. Meteen een mooi moment om in contact te komen met andere ondernemers binnen het interieurvak. Deelname aan 1 live trainingsdag is inbegrepen

4. TOEGANG TOT DE ONLINE LEEROMGEVING

Ik geef je verschillende handvatten om te gaan knallen! Binnen een online omgeving vind je een werkboek en videoserie om ook mee aan de slag te gaan. Je hebt 1 jaar toegang tot de lessen en de Verdiepbieb.

"Ik geef antwoord op al jouw vragen en deel een uniek kijkje bij mij achter de schermen"

DIT ALLES OM MET JOUW EXPERTISE, ZORGELOOS TE ONDERNEMEN, VANUIT LIEFDE VOOR JEZELF EN AANDACHT VOOR DE MENSEN OM JE HEEN.

Wat anderen zeggen:

Mentorship cursus

| Marijke Jorna |

KAIKKI Styling

''Laura is een uiterst professionele en getalenteerde professional in haar vak en zoveel meer dan alleen maar een mentor! Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Een half jaar geleden ben ik samen met Laura het Mentorship aangegaan om een 2.0 versie van KAIKKI styling neer te zetten. Dit is meer dan goed gelukt. We hebben o.a. gewerkt aan tarieven, betere zichtbaarheid en zelfverzekerder ondernemen!

Laura is afgelopen half jaar niet alleen mijn mentor geweest maar ook mijn sparringpartner. Ze was bereikbaar en kwam regelmatig tussendoor met een berichtje. Heel fijn als je het eventjes niet meer weet. Mijn tip is: durf te investeren in jezelf en in je droom. Voor mij heeft het zich meer dan geloond en de investering zich meer dan terugbetaald!''

BEN JIJ ER ECHT KLAAR VOOR?
Ik snap als ervaren interieurontwerper als geen ander hoe het is om te ondernemen binnen het interieurvak. Ben jij klaar voor de volgende stap? Dit Mentorship geeft je eindelijk richting om echt te gaan werken aan een volwassen bedrijf. Ik ga je leren hoe!

WAT LEVERT HET JE OP?

 

> Je runt een interieurbedrijf dat voor jou werkt, geen blok is aan je been maar een verlengstuk van jouw leven.


> Je hebt focus en weet aan welke knoppen je moet draaien.

> Je weet wat je nodig hebt om interieurprojecten effectief te laten verlopen.

> Je hebt een helder doel voor je interieurbedrijf en hierdoor meer de regie over je omzet.

 

> Je hebt inzicht in je belemmerende gedachtes en blinde vlekken, zodat je concrete stappen kunt nemen.

 

> Je hebt een nieuwe of aangescherpte werkwijze en de tools voor een optimale bedrijfsstructuur.

 

> Je weet hoe je goed geld verdient zonder veel extra uren

te werken in je bedrijf.

> Je weet de ingrediënten voor jouw ijzersterke persoonlijke merk.

> Mijn ondernemersgeheimen weet je. Je mag me ècht alles vragen!

Laura Hindriks training

Wat anderen zeggen:

Mentor interieur

| José van Schie |

Hygge Interieurs

''Het mentorship bij Laura heb ik als prettig ervaren. Laura heeft een goed luisterend oor en wist door haar ervaring precies aan te voelen waar ik stond destijds ik bij haar startte. Daarmee wist ze de juiste ontwikkelingspunten bloot te leggen die op dat moment nodig waren om mijn bedrijf verder te ontwikkelen.

Op een fijne manier heeft zij mij ondersteund bij het maken van stappen binnen de juiste actiepunten.
 

Met haar jarenlange ervaring in deze branche heeft zij mij gericht kunnen begeleiden. De maandelijkse samenkomsten heb ik als prettig ervaren. Zo kon ik vanuit een inzichtelijk en behapbare manier met de ontwikkelingspunten aan de slag. Hierdoor staat de basis van mijn bedrijf als een huis en heb ik een goede werkflow kunnen ontwikkelen.

 

Ik kan Laura van harte aanbevelen wanneer je jouw bedrijf en jezelf verder wilt laten groeien binnen het vakgebied als interieuradviseur of interieurontwerper''
 

Anker 1

Het beste cadeau dat jij jezelf én je bedrijf kunt geven. Je eigen opleiding, maar dan op maat! En we gaan ervoor om dit bedrag zo snel mogelijk terug te verdienen. Laten we eens heel eerlijk zijn: wat kost het je om het niet te doen en op deze manier door te gaan?

Ik kan niet wachten om met je te gaan samenwerken binnen het Mentorship en je te zien ontwikkelen en groeien!

Ik begeleid en train je, zodat je een volgende stap kunt maken in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Samen werken we aan hoe jij jezelf als vakidioot nóg krachtiger kunt profileren met een sterk, persoonlijk merk, een specifieke marketingstrategie en menselijk zaken doen.

Laura Hindriks interieurbranche

INVESTERING VOOR 4 MAANDEN MENTORSHIP:
 €3.950,- EXCLUSIEF 21% BTW 

(Je mag ook in 4 termijnen van 990,- betalen)

 • Hoeveel kost de cursus Bouwkunde?
  De cursus kost 494,- excl. BTW. Als ondernemer kun je de BTW verrekenen en de cursus opgeven als opleidingskosten.
 • Komt de cursus ook in aanmerking voor de PPO Subsidie?
  Ja deze cursus kan in aanmerking komen voor de PPO Subsidie. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Het beste kan je op de website van PPO werktuig checken of jij in aanmerking komt. Bij deze subsidie kan je 1/3 terugkrijgen van het cursusgeld. Wij hebben ook een blog geschreven over deze subsidie voor interieurprofessionals: https://www.deinterieurclub.com/post/wil-jij-dit-jaar-nog-in-jezelf-investeren-met-de-ppo-subsidie-krijg-je-1-3-terug
 • Hoe lang duurt de cursus?
  De cursus bestaat uit 2 dagdelen. Van 10.00 - 13.30 uur. De cursus is opgedeeld in 2 dagdelen omdat je veel informatie krijgt. Tussendoor is er een half uur lunch.
 • Ik heb nog nooit een verbouwing gedaan, kan ik dan ook mee doen?
  Jazeker! Voor de cursus is het wel handig dat je een interieuropleiding doet of hebt gedaan. Indien jij je basiskennis over bouwkunde wil vergroten dan is dit de cursus voor jou! Zowel voor als je al wat langer bezig bent of een starter bent. Bouwkundige kennis is nodig om tot een goed advies te kunnen komen.
 • Is er ruimte om vragen te stellen?
  Ja zeker! Juist leuk als je vragen hebt over jouw projecten.
 • Komen er nog meer data of locaties?
  Op dit moment zijn dit de data in 2023
bottom of page