top of page
vtwonen (landscape).jpg

Cotap

Ga je mee op ontdekkingsreis door het inspirerende vloerenlandschap? Kom dan donderdag 14 september naar onze Vloerstylist dag, van vloerengroothandel Cotap. Vloerstylist dag is hét event voor de interieurprofessional waar vloeren, woonstijlen en vakmanschap samenkomen om de interieurwereld te verrijken. Mis deze unieke kans niet en meld je voor 4 september aan!

Contact opnemen:

Contactpersoon:

Arva Rasoelbaks

Logo Vloerstyist fc[89].jpg
Arva-(achtergrond).png

Over Cotap

‘Unieke samenwerking tussen interieurprofessional, woninginrichter en leverancier’
 
Als interieurprofessional ben jij voor elk project op zoek naar de juiste basis: dé vloer! Vloerstylist brengt gecertificeerde interieurprofessionals in contact met nabijgelegen dealers. Zo ontstaat er een lokale samenwerking waar creativiteit en expertise samenkomen. Naast het faciliteren van deze unieke verbinding ondersteunt Cotap aangesloten interieurprofessionals, met praktische opleidingen over vloeren, stalenvoorziening en meer!
 
Vloerstylist is het Nederlands stylistenplatform van Cotap waar creativiteit en expertise samenkomen. Cotap is gevestigd in Genemuiden, het tapijthart van Nederland en is actief betrokken bij diverse duurzame initiatieven. Daarnaast heeft Cotap een breed assortiment in tijdloze vloeren voor elk interieur variërend van pvc, laminaat, vinyl en parket tot tapijt en vloerkleden. Bovendien blijft Cotap voortdurend nieuwe vloerencollecties ontwikkelen onder diverse merken, waaronder Ambiant, Floorlife, straq en vtwonen.

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page