Intro Cursussen (5).png

De Interieur Club Netwerkborrel X Awards
Vrijdag 2 december 
The Valley in Amsterdam

Alweer de zesde editie van De Interieur Club Netwerkborrel en de laatste in 2022!  Wil jij je interieurcollega’s ontmoeten, samenwerkingen vinden, inspiratie op doen of nieuwe merken ontdekken? De vorige 5 edities waren snel uitverkocht dus regel snel je kaartje!

 

Voor wie? Interieurprofessionals breed! Dus ben je (startende) interieurontwerper, stylist, architect? Maar ook interieurstudenten of twijfel je nog om te werken in de interieurbranche? Vertegenwoordig je een merk, leverancier, fabrikant of heb je een interieurwinkel of webwinkel? Iedereen die werkt of een link heeft (of wil maken) met de interieurwereld is welkom!​

Interieurclub_Netwerkborrel_20220617_10.jpg
De Interieur Club Netwerkborrel OCCO

Meer dan 
80% al 
verkocht!

De Interieur Club Awards

Tijdens De Interieur Club Netwerkborrel op vrijdag 2 december gaan wij De Interieur Club Awards 2022 uitreiken. De prijzen die te winnen zijn:

  • Interieurprofessional van het jaar

  • Interieurtalent van het jaar

Door onze vakjury zal per categorie een shortlist gemaakt worden van 3 genomineerden. Uiteindelijk

bepaal jij wie er dit jaar met de felbegeerde awards naar huis gaan.

Jij kan hier bij zijn! Koop snel je kaartje voor de netwerkborrel van vrijdag 2 december. We hebben weer een hele toffe locatie in Amsterdam!

1.png
2.png

Interieurprofessional van het jaar 2022

 

Welke interieurprofessional heeft in 2022 indruk gemaakt met zijn of haar interieurprojecten? Wie heeft een mooi interieurmerk of product verder uit kunnen bouwen? Welke professional heeft het interieurvak verder geholpen en is bezig met de volgende stap? 

Binnenkort maken wij de vakjury en de genomineerden bekend! Vanaf 1 november kan je stemmen op jouw favoriete interieurprofessional van het jaar.

Interieurtalent van het jaar 2022

 

Van wie gaan wij de komende jaren nog veel plezier hebben? Wie is er nog niet zo heel lang bezig maar maakt wel al indruk in de interieurbranche? Wie heeft zoveel talent voor het interieurvak en kunnen we niet meer om heen?

Binnenkort maken wij de vakjury en de genomineerden bekend! Vanaf 1 november kan je stemmen op jouw talent van het jaar!

3.png

De Interieur Club vakjury 2022

Binnenkort onthullen wij de namen van onze vakjury!

Genomineerden
Interieurprofessional van het jaar  2022

Vanaf 1 november kan je stemmen!

Genomineerden
Interieurtalent van 2022

Vanaf 1 november kan je stemmen!

De locatie
The Valley Amsterdam

Het spectaculaire The Valley mag je gerust een architectonisch hoogtepunt noemen. Met glazen gevels, ‘hangende’ appartementen, (dak)tuinen van tuinarchitect Piet Oudolf en een ‘plein’ op de vijfde etage met een glazen vloer, is het een van de opvallendste nieuwe gebouwen van ons land. De drie grillige torens verrezen afgelopen tijd aan de Zuidas in Amsterdam. Een prestigieus project van het Rotterdamse architectenbureau MVRDV, dat ook de Markthal en Depot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam ontwierp. In The Valley vind je luxe appartementen, kantoren, horeca en de Molteni&C|Dada Amsterdam Flagship Store.

De Flagship Store is verdeeld over 800m2 tussen de begane grond, de 26e en de 27e verdieping, verbonden door een privélift, waar de panoramische GREEN gastrobar van chef-kok Peter Lute zich bevindt, volledig ingericht met Molteni&C|Dada items.

Molteni&C _ Dada_09 Amsterdam Flagship Store_HR.jpg
Molteni&C _ Dada_01 Amsterdam Flagship Store_HR.jpg
De Interieur Club Netwerkborrel / Awards vrijdag 2 december 18:00 - 21:00 uur
The Valley | Molteni&C|Dada,
Beethovenstraat 305, 1082 LC Amsterdam, Nederland