top of page
De Interieur Club Awards

De Interieur Club Awards X Netwerkborrel
Vrijdag 2 december 
The Valley in Amsterdam

Interieurtalent van het jaar

Interieurtalent 2022
Nox Studio

Interieurprofessional van het jaar

Interieurprofessional 2022
La Nena

Interieurawards

Oeuvre Award 2022
Winy Maas

Tijdens de zesde editie van De Interieur Club Netwerkborrel hebben wij De Interieur Club Awards 2022 uitgereikt in de Molteni&C Dada Flagship Store in Amsterdam! De jury van de awards bestond in 2022 uit interieurontwerper Linda Lagrand, hoofdredacteur van ELLE Decoration Evelien Reich en trendforecaster Jan Agelink. Uit handen van jurylid Evelien Reich ontvingen de winnaars de awards voor de interieurbranche! Hier lees je alles over de feestelijke avond in The Valley in Amsterdam en zie je alle foto's van deze wederom uitverkochte netwerkborrel!

Winnaars De Interieur Club Awards 2022

Interieurprofessional van het jaar 2022 | La Nena

 

Welke interieurprofessional heeft in 2022 indruk gemaakt met zijn of haar interieurprojecten? Wie heeft een mooi interieurmerk of product verder uit kunnen bouwen? Welke professional heeft het interieurvak verder geholpen en is bezig met de volgende stap? 

De Interieur Club Awards
Interieurprofessional van het jaar
Anker 1

Genomineerden
Interieurprofessional van het jaar 2022

Atellier ND Interior

Atelier ND Interior

La Nena

La Nena

Vonn Jansen

Vonn Jansen

Interieurtalent van het jaar 2022 | Nox Studio

 

Van wie gaan wij de komende jaren nog veel plezier hebben? Wie is er nog niet zo heel lang bezig maar maakt wel al indruk in de interieurbranche? Wie heeft zoveel talent voor het interieurvak en kunnen we niet meer om heen?

Interieurtalent van het jaar
Interieur Club Awards 2022

Genomineerden
Interieurtalent van het jaar  2022

Studio Noun

Studio Noun

Nox Studio

Nox Studio

Betul Canbaz

Betül Canbaz

De Interieur Club Oeuvre Award 2022 | Winy Maas

 

Deze speciale De Interieur Club Oeuvre Award werd uitgereikt door Stephan van der Horst, eigenaar van Co van der Horst, en gaat dit jaar naar Winy Maas van MVRDV.

Interieurawards
Interieurawards 2023

De Interieur Club Awards vakjury 2022

Evelien Reich ELLE

Fotocredits: Anne Timmer

Evelien Reich | Editor in Chief
ELLE Decoration

Twintig jaar lang creëerde Evelien Reich de mooiste stillevens voor tijdschriften als Quote, ELLE Eten, ELLE Decoration, Red en FD Persoonlijk. Als Editor in Chief van ELLE Decoration is Evelien Reich dagelijks bezig met alles wat maar met interieur te maken heeft. Altijd is ze op zoek naar nieuwe inspiratie en de allertofste items. “We willen mensen heel graag inspireren om hun eigen leefomgeving zo fijn en mooi mogelijk te maken, de ruimte waar jij helemaal jezelf moet kunnen zijn, dat moet passen als een maatpak. En daarnaast willen we heel graag laten zien wat er aan komt, waar gaan we met zijn allen naar toe, dus tot over de horizon en alle stappen om daar te komen”

Linda Lagrand

Fotocredits: Jan Luijk

Linda Lagrand | Interieurontwerper

Linda Lagrand is de oprichter van Lagrand Interiors. Met haar Noorse roots heeft Linda natuur door haar aderen stromen. De stad Rotterdam - haar thuisbasis - voegt dynamiek en spannende elementen toe aan haar interieurs. Ze is een gepassioneerd kunstliefhebber en reist het liefst de hele wereld over. Ze combineert haar liefde voor hotels en mooie restaurants met haar missie om rust en warmte in interieurs te brengen. ‘Een witte muur is een gemist kans’, is haar fameuze uitspraak die haar signatuur onderstreept.
Haar projecten zijn gepubliceerd in oa Elle Decoration Nederland en Duitsland, The Wall Street Journal, 25 Beautiful Homes UK en Harper’s Bazaar en ze was eerder dit jaar op tv te zien, waar zij door een cameraploeg gevolgd werd in haar werk als designer.

Jan Agelink

Jan Agelink | Trendforecaster

In mijn werk als trendforcaster sta ik eigenlijk altijd wel áán, omdat de inspiratie op straat ligt en een winkelbezoek ook meteen een vergelijkend waren onderzoek wordt. Maar ik vind het leuk en doe het met mijn hart, vooral als ik op een designweek in Eindhoven of ergens in het buitenland net afgestudeerde designers, de meest geweldige ideeën zie presenteren. 
Dan voel je hoe zij de nieuwe wereld gaan vormgeven!
Mijn werk bestaat eigenlijk uit het visualiseren van dit nieuwe gevoel over de toekomst, naast al dat bekijken en bezoeken gaat het om intuïtie en de juiste beeldtaal vinden om onze klanten te inspireren. Al ruim twintig jaar maak ik samen met mijn team van Buro Jantrendman deze visuele trendpresentaties in allerlei vormen voor de design, interieur en mode industrie.
Als we na een intensieve periode een presentatie hebben gemaakt denk ik altijd even; 'wat zou er nou hierna komen? 
Op zulke momenten val ik even een beetje in een gat. 
En dan op een onbewaakt moment, op straat, kom ik altijd weer het begin tegen van het volgende verhaal.

De locatie
The Valley Amsterdam
Molteni&C|Dada Flagship Store

Het spectaculaire The Valley mag je gerust een architectonisch hoogtepunt noemen. Met glazen gevels, ‘hangende’ appartementen, (dak)tuinen van tuinarchitect Piet Oudolf en een ‘plein’ op de vijfde etage met een glazen vloer, is het een van de opvallendste nieuwe gebouwen van ons land. De drie grillige torens verrezen afgelopen tijd aan de Zuidas in Amsterdam. Een prestigieus project van het Rotterdamse architectenbureau MVRDV, dat ook de Markthal en Depot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam ontwierp. In The Valley vind je luxe appartementen, kantoren, horeca en de Molteni&C|Dada Amsterdam Flagship Store.

De Flagship Store is verdeeld over 800m2 tussen de begane grond, de 26e en de 27e verdieping, verbonden door een privélift, waar de panoramische GREEN gastrobar van chef-kok Peter Lute zich bevindt, volledig ingericht met Molteni&C|Dada items.

The Valley Molteni
Molteni&C Dada Amsterdam Flagship Store
Logo MolteniC Dada
LG Signature
Logo Co horst
Zimmer Rohde
Geberit Logo

Foto's De Interieur Club Awards 2022 | Netwerkborrel
Vrijdag 2 december | The Valley Amsterdam
Foto's door Barbara Ammerlaan van Bamos Concepts

Anker 2