top of page
DecoLegno - Cleaf - moodboard - 14-9-15

DecoLegno

DecoLegno is jouw partner voor maatwerk interieurs DecoLegno helpt interieurprofessionals bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische en duurzame maatwerk interieurs en meubelconcepten. Daarvoor levert DecoLegno een uitgebreid assortiment aan passende materialen. De collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf heeft unieke decors en voelbare structuren met een natuurgetrouwe uitstraling en een hoge designwaarde.  

De Interieur Club Podcast #81:

Maatwerk in je interieurprojecten met Michiel de Zeeuw en Saskia ten Cate

Hoe pas je maatwerk goed toe? Welke toepassingen zijn er allemaal mogelijk? Wat zijn veel gestelde vragen over maatwerk van interieurprofessionals? In deze podcast zijn te gast interieurarchitect Michiel de Zeeuw en Saskia ten Cate van DecoLegno BV. Michiel de Zeeuw heeft uitgebreide kennis, verfijnde smaak en bovenal inlevingsvermogen. Zijn handschrift uit zich in ontwerpen met sobere lijnen, waarin vormen worden afgewisseld met sterke contrasten en unieke items worden afwisselend met oude objecten en moderne kunst. En Michiel gebruikt veel maatwerk in zijn opdrachten en geeft in deze interieurpodcast tips hierover!

Maatwerk Decolegno
Decolegno - Cleaf - sfeerbeeld
DecoLegno - HPL Specials - Hexagoon Hout - Inspiratiebeeld header - LR
DecoLegno - Cleaf UB54 en S192  Jiometori - Inspiratiebeeld

Contact opnemen:

Contactpersoon:

Saskia ten Cate

Logo DecoLegno
Saskia ten Cate DecoLegno

Over DecoLegno

DecoLegno helpt interieurprofessionals bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische en duurzame maatwerk interieurs en meubelconcepten. Daarvoor levert DecoLegno een uitgebreide collectie passende materialen.

De uiteenlopende decors en voelbare structuren in de collectie van het Italiaanse merk Cleaf zijn uniek, en hebben een hoge designwaarde. Zie, voel en beleef de natuurgetrouwe textuur van hout, luxe leer, stoer beton of geweven textiel in decoratief plaatmateriaal. Voor ieder project is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband.

De HPL Specials collectie is eigenzinnig. Uitgesproken decors in HPL plaatmateriaal variërend van natuurlijk hout in visgraat of plankmotief, steensoorten als terrazzo tot de look van verbrand houtskool of jute. Maar ook eigentijdse unikleuren met antibacteriële en anti-vingerafdruk eigenschappen.

Kortom DecoLegno heeft een uitgebreide collectie materialen die jou helpt bij het creëren en ontwikkelen van maatwerk interieurs en meubelconcepten. Bezoek de showroom om de collectie te bewonderen of kijk op decolegno.nl om stalen te bestellen.

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page