Over ons / Contact

De Interieur Club is hét platform voor de interieurprofessional en jouw interieurbedrijf. Inspiratie met de wekelijkse Interieur Talk en De Interieur Club Podcast. Het platform om andere interieurcollega's te ontmoeten op onze netwerkborrels en mogelijkheden om jouw interieurbedrijf te ontwikkelen op verschillende gebieden.

Heb jij een vraag voor ons of heb jij een idee voor een leuke samenwerking en/of hoe we elkaar kunnen versterken? Laat een berichtje achter! Stuur een email naar: contact@deinterieurclub.com

De Interieur Club Logo

 

De Interieur Club is begonnen op de live podcast app Clubhouse begin 2021 met de wekelijkse Interieur Talk voor en door interieurprofessionals.

Inmiddels is De Interieur Club uitgebreid met een online academie met cursussen & coachingstrajecten, netwerkborrels, masterclasses en events om (startende) interieurprofessional te inspireren en met elkaar te connecten Verschillende experts uit verschillende vakgebieden hebben zich aangesloten bij De Interieur Club om jou verder te helpen met je interieurbedrijf. 

 

Iedere maandag host Mark Timo Interieur Talk om 12.00 uur op Clubhouse voor de (startende) interieurprofessional. Met iedere week een leuke co-hosts en inspirerende gasten zoals interieurontwerper Monique des Bouvrie, ondernemer Elisah Jacobs (Interiorjunkie), hoofdredacteur van ELLE Decoration Evelien Reich, trendforecaster Jan Agelink en nog vele andere toffe gasten! Al meer dan 1.200 interieurprofessionals zitten bij De Interieur Club op Clubhouse.

 

Komende maanden gaan wij De Interieur Club nog verder uitbreiden met nog meer cursussen gericht op de (startende) interieur professionals, masterclasses, (netwerk)events en nog veel meer!

WIE ZIJN DE GEZICHTEN ACHTER DE INTERIEUR CLUB?

Mark Timo

INTERIEURONTWERPER

Het gezicht achter De Interieur Club Podcast! Mark Timo is  interieurontwerper uit Amsterdam.

Mark Timo heeft jarenlang in de hotellerie gewerkt in Amsterdam en Brussel. En heeft als General Manager verschillende hotels geopend en verbouwd.

In de Jordaan heeft hij een eigen boutique hotel en met Studio Mark Timo doet hij interieurprojecten. 

"Zolang ik mij kan herinneren heb ik een enorme passie voor interieur en om de wereld iedere dag een beetje mooier te maken".

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
interieurontwerper Mark Timo
Cursus Interieurfotografie

Gertrude van den Brink

INTERIEURFOTOGRAAF

Gertrude van den Brink is een sociale & enthousiaste ondernemer die toffe interieur projecten vastlegt en daarmee andere ondernemers helpt hun product of dienst te verkopen. 

 

Na een business studie en een aantal jaar als organisatie duizendpoot in events op nationaal en internationaal niveau was het tijd om fotografie te combineren met haar creatieve skills. Nu helpt ze andere ondernemers hun business te laten groeien door strategisch hun interieur projecten & producten vast te leggen om zo de juiste klanten aan te spreken. 

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Marie-Gon

INTERIEURONTWERPER & KLEUR EXPERT

Ik heb geen diploma’s aan de muur en ook schoof ik vroeger in mijn slaapkamer niet met de meubels. Daar was namelijk geen plaats voor. Ik heb wél een boeiende carrière, een omvangrijke ervaring en een enorme kleur- en interieurexpertise opgebouwd.

Ik werk meer dan 22 jaar met (inter)nationale opdrachtgevers uit diverse vakgebieden met een link naar interieur: vakbeurzen, retail, showrooms en ik heb meer dan 1000 consumenten met hun interieur  en hun huis geholpen. Allemaal geweldige mensen en merken die ik heb kunnen inspireren.

 

Daarnaast geef ik trainingen aan interieurprofessionals over kleur en interieur en geef colourtalks op grote bijeenkomsten van merken. Ik had ook nog de tijd om 4 boeken te schrijven met focus op kleur. Met al deze ervaring heb ik goed begrepen iedere vraag anders is, dus we starten met een maagdelijk wit canvas! Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken.

Marie Gon Interieur Talk
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
tessa-pellemans-interieuradvies-profiel.960x0.jpg

Tessa Pellemans

INTERIEURONTWERPER

Ik werk al meer dan 20 jaar in het interieur waarbij ik al heel veel verschillende mensen heb mogen helpen met diverse projecten. Mijn ontwerpen teken ik met de hand, en ik ben 3 jaar geleden overgestapt op het interieurtekenen op de iPad.

 

Inmiddels heb ik de allereerste cursus interieurtekenen op de ipad ontwikkeld. Ik vind het heerlijk om te werken en dat doe ik dan ook veel. Bij De Interieur Club geeft Tessa binnenkort haar cursus interieurtekenen op de Ipad!

 

Kijk bij onze academie voor meer informatie!

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Olaf Korsten

PERSONAL BRANDING EXPERT

Olaf Korsten is een vriendelijke en bevlogen arbeids- & organisatiepsycholoog met een passie voor mensen, én voor interieur!

 

Al vroeg na zijn studie wist hij waar zijn focus lag: mensen helpen hun talenten zo goed

mogelijk te benutten. In zijn werk als consultant adviseert hij al jaren bedrijven in binnen- en

buitenland als het gaat om:

Welke talenten moeten medewerkers hebben om een business tot bloei te brengen?

 

Hij weet daarom als geen ander welke vaardigheden je nodig hebt om succesvol te zijn in je werk, en dus óók als (startende) ondernemer!

Cursus opvallen als interieurprofessional
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
0036-lisenkalami-scaled.jpg

Anne de Man

WERKPLEK EXPERT

Anne is sinds 2020 ontwerper van (home)offices voor ondernemende vrouwen. Haar filosofie is dat iedere vrouw die (vanuit huis) een succesvolle onderneming runt, een inspirerende workspace moet hebben.

Haar ontwerpen zijn nooit hetzelfde en altijd volledig afgestemd op haar klant; wie zij is als vrouw en als ondernemer en wat zij nodig heeft om inspiratie en focus op haar werkplek te ervaren. En bijna altijd is er een apart gedeelte – al is het maar een hoekje – ingericht om juist even afstand te nemen en tot rust te komen.

Anne host regelmatig bij De Interieur Club de podcast en gaat binnenkort een masterclass aanbieden over het ontwerpen van een stunning werkplek thuis en op kantoor!

Interieurprofessional? Join the Club!

Bedankt! Je ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief!