top of page
_K8A2798.jpg

Fairf

Bij fairf hebben we een eigen kijk op de wereld van verf. En ja, die schuurt af en toe. We gaan moeilijke gesprekken en thema’s altijd aan. Wij durven kleur te bekennen. Een merk met alle kleuren, maar hoe dan ook altijd groen. Wij doen het anders, dat is duidelijk. Laat je inspireren en inspireer ons! 

De Interieur Club Podcast #77:

Verf met een missie

Hoe duurzaam is verf eigenlijk? Dat was één van de meestgestelde vragen van interieurprofessionals in de podcast van maart over duurzaamheid. Jeroen, eigenaar van het duurzame verfmerk Fairf, gaat hier antwoord opgeven in deze podcast. En wat maakt Fairf nou zo vernieuwend ten opzichte van reguliere traditionele bouwverven? Verder gaat Jeroen verder in op meest gestelde vragen van jullie over verf.

Michelle vertelt in de podcast over haar eigen kleurcollectie bij Fairf en hoe zij kleuradvies geeft. Waar let zij op bij een advies? Hoe gaat zij om met de verschillende wittinten? En zitten klanten wel te wachten op duurzame verf?

Fairf verf
Podcast verf
Duurzame verf
Fairf duurzaam
Verfmerk

Contact opnemen:

Contactpersoon:

Diederik Zegwaard

Logo Fairf
Contact Fairf Diederik

Over Fairf

Fairf is het eerste verfmerk met een volledig assortiment watergedragen verf met maximale toepassing  van biobased grondstoffen. Wat dat betekent? Biobased grondstoffen kunnen terug groeien binnen de levensduur van het product. Hiermee is onze verf veel minder schadelijk voor het milieu. Door koolstof in onze verf, afkomstig van CO₂ uit de atmosfeer, verlagen we zelfs het globale CO₂-niveau. En dat is goed nieuws voor de wereld. We produceren fairf in onze eigen fabriek in Etten-Leur die volledig op zonne-energie draait. En de levering? We werken natuurlijk alleen samen met vervoerders die CO₂-neutraal bezorgen! 

 

Bij fairf zijn we vriendelijk voor mens, dier en de natuur. We hebben een inclusieve kijk op de wereld waarmee wij hopen mensen te inspireren. Groen en kleurrijk gaat namelijk heel goed samen, we kunnen zelfs iedere kleur op aanvraag mengen. De fossiele grondstoffen uit de traditionele verfwereld vinden wij niet meer van deze tijd. Het is tijd voor een duurzamere blik op de wereld, en daarom tijd voor een duurzamer blik verf. Doe jij met ons mee!?

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page