top of page
DSC_4025.jpg

FEST

FEST is in 2013 opgericht door Femke Furnée vanuit een persoonlijke behoefte aan origineel en betaalbaar design. Furnée: “Ik zocht mooi design voor een goede prijs, maar kwam erachter dat dit niet gemakkelijk te vinden is. Aan de ene kant heb je het massa-aanbod van de woonboulevards, aan de andere kant de voor mij onbetaalbare high-end designmerken. Ik besloot in het gat daartussen te springen.” Inmiddels heeft FEST een online store en zeven eigen winkels, in Amsterdam (2), Utrecht, Rotterdam, Antwerpen, Gent en Brussel.

FEST Antwerpen
FEST Amsterdam
FEST Rotterdam
FEST Rotterdam

Over FEST

FEST is in 2013 opgericht door Femke Furnée vanuit een persoonlijke behoefte aan origineel en betaalbaar design. Furnée: “Ik zocht mooi design voor een goede prijs, maar kwam erachter dat dit niet gemakkelijk te vinden is. Aan de ene kant heb je het massa-aanbod van de woonboulevards, aan de andere kant de voor mij onbetaalbare high-end designmerken. Ik besloot in het gat daartussen te springen.” Inmiddels heeft FEST een online store en zeven eigen winkels, in Amsterdam (2), Utrecht, Rotterdam, Antwerpen, Gent en Brussel. Daarnaast is FEST verkrijgbaar bij retailers in meer dan twintig landen, en ook de zakelijke markt, waaronder restaurants, hotels en kantoren, weet FEST te vinden.

 

Zo staan er barkrukken en eetkamerstoelen bij het Grand Théâtre de Genève en heeft het hoofdkantoor van modemerk Karl Lagerfeld in Amsterdam eveneens heel wat FEST in huis. FEST biedt betaalbare high-end meubels en woonaccessoires met de best mogelijke service. Het Nederlandse designmerk wil de klant ontzorgen en interior decorating zo makkelijk en leuk mogelijk maken. FEST doet dit onder andere door gratis interieuradvies en stofstalen aan te bieden en het designmerk heeft een mini-bioscoop in haar winkels in Amsterdam-West en Gent, waar klanten hun favoriete banken kunnen uitproberen.

 

Daarnaast biedt FEST full service delivery in Nederland, België en Duitsland, waarbij de bezorgers de nieuwe meubels op de juiste plek zetten, monteren en de oude mee retour nemen, samen met al het verpakkingsmateriaal. Ook op dit vlak hanteert het designmerk een andere aanpak dan de traditionele meubelindustrie. De FEST-collectie is ontworpen door (inter)nationale gastontwerpers en door het eigen designteam. De meubelcollectie wordt volledig in Europa geproduceerd, het merendeel zelfs in Nederland.

De Interieur Club X Fest Netwerkborrel

Onze eerste netwerkborrel voor interieurprofessionals in België is op vrijdag 12 mei!  Wil jij je interieurcollega’s ontmoeten, samenwerkingen vinden, inspiratie op doen of nieuwe merken ontdekken? De vorige edities waren snel uitverkocht dus regel snel je kaartje! Tijdens deze netwerkborrel in Antwerpen lanceert FEST haar nieuwe collectie!

FEST breidt dit voorjaar haar meubelcollectie uit met een XL Plateau-eettafel, Friday-eetkamerstoelen in een nieuw jasje en twee zachte, geblokte vloerkleden. Daarnaast introduceert het Nederlandse designmerk woonaccessoires met verschillende patronen en frisse kleuren. Van gestreepte kussens, glazen en karaffen tot in het oog springende vazen en kleurrijke schalen. 

Hier wil je toch ook bij zijn? Laatste kaarten!

Contact opnemen

Contactpersoon:

Iela Chau

FEST logo
Iela Chau
bottom of page