top of page
Klick_featured_image.jpg
fonQ_woonstijlen2023_eclectisch-1.jpg

fonQ

Een ruim assortiment, keuzehulp én inspiratie: fonQ is de online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. fonQ heeft een breed assortiment in woonaccessoires, meubels en verlichting voor elke woonstijl. Van mooie design merken als HAY, HKliving en Zuiver tot het eigen merk by fonQ.

fonQ_woonstijlen2023_scandi-1.jpeg
Showroom_202319.jpeg

Contact opnemen:

Contactpersoon:

Fleur den Uijl

Geef je huis wat fonQ_badge_transparant.png
1666163026065_edited.jpg

Over fonQ

We helpen en inspireren mensen om een thuis te creëren waar ze trots op zijn. Als specialist in Home & Living maakt fonQ het shoppen leuk en gemakkelijk door het online aanbieden van een grote en unieke collectie, keuzehulp en advies en excellente service. 

 

Eigen merk 
fonQ timmert hard aan de weg om alle huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ te geven. Creative Director Femke Verheuvel ontwikkelde samen met de Private Brands Manager het eigen merk by fonQ. Verheuvel: “We willen ons specialisme in wonen laten zien en onze klanten een groot en uniek assortiment bieden. Met ons eigen merk kunnen we exclusieve woonitems aanbieden die zowel kwalitatief als toegankelijk zijn en - uiteraard - helemaal volgens de laatste trends”.

 

Kwalitatief en toegankelijk
Met de introductie van by fonQ als eigen merk kan fonQ inspelen op de laatste interieurtrends en het ruime assortiment aan producten in Home & Living aanvullen met een eigen collectie. “Ons doel is om hoogwaardige, trendy artikelen te bieden voor een toegankelijke prijs. by fonQ ademt fonQ: uniek, specialistisch en op de trend. De producten zijn gemaakt in samenwerking met kwalitatieve leveranciers die elk specialist zijn in hun eigen vak”, aldus Jeremiah Albinus, CEO van fonQ.

 

fonQ styling club 
Als lid van de fonQ styling club kan je met inkoopkorting tot 15%* bij fonQ bestellen of ontvang je commissie over de order van jouw klant. Bovendien houden we je op de hoogte van het nieuwste aanbod, woontrends, stylingtips en exclusieve events.

 

*Lees alle voorwaarden op fonq.nl/stylingclub. 

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page