top of page

CLUBPARTNER

2TEC2

Vloeren

2TEC2

2TEC2 is een 100% Belgisch bedrijf dat recyclebare high-tech vloeren ontwerpt en produceert. Het merk focust op het weven van esthetisch verfijnde tegels, rollen en planken voor de projectmarkt, en mikt daarbij op superieure prestaties in termen van kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. 

Contactpersoon

Robert Jansen

+31(0)641180904

Hoe kan je samenwerken met ons?

Ontstaan als piepklein atelier in het stadje Moeskroen, ontpopte 2TEC2 zich tot een wereldwijde pionier in geweven vloerbedekking. Met meer dan 30 jaar ervaring in de textielindustrie, weeft 2TEC2 zijn vloeren met ongeëvenaarde precisie en een diepgaande toewijding aan duurzaamheid. De tegels, rollen en planken zijn geschikt voor horeca, kantoren, gezondheidszorg, openbare ruimtes en meer.

 

Waar functionaliteit en design samenkomen

Bij 2TEC2 gaan functionaliteit en design hand in hand. Het uitgebreide gamma aan kleuren, vormen en patronen maakt de mogelijkheden voor inrichting eindeloos. Maar 2TEC2 is meer dan esthetiek. Dankzij een voortdurende focus op innovatie en functionaliteit, biedt het merk het beste van twee werelden: de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van harde vloeren gecombineerd met de akoestische eigenschappen en het comfort van zachte vloeren.

Op weg naar milieubewuste vloeren

2TEC2 omarmt een duidelijke visie om de ecologische voetafdruk van vloeroplossingen te verminderen; van milieubewuste productieprocessen tot het gebruik van bio-based materialen en een 100% recyclebaar product. 

Laat je inspireren

Bestel gratis stalen van je favoriete producten, voel het materiaal, en creëer de mooiste moodboards. Of breng een bezoekje aan één van de 2TEC2 showrooms en laat je inspireren. Neem contact op, het 2TEC2 team staat je graag bij. Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Apple Music
  • TikTok
bottom of page