top of page

CLUBPARTNER

Cosentino

Natuursteen

Cosentino

Cosentino Group is een internationaal vooraanstaand Spaans familiebedrijf en marktleider in de productie en distributie van innovatieve materialen voor de wereld van architectuur en design. Om toonaangevend te zijn, werkt het bedrijf samen met klanten en partners om op een verantwoorde wijze hoogwaardige en innovatieve oplossingen te bieden voor innovatieve inspirerende toepassingen! 

Contactpersoon

Lara Leenhouts

+31(0)208081872

Hoe kan je samenwerken met ons?

Cosentino Group is een internationaal vooraanstaand Spaans familiebedrijf en marktleider in de productie en distributie van innovatieve materialen voor de wereld van architectuur en design. Om toonaangevend te zijn, werkt het bedrijf samen met klanten en partners om op een verantwoorde wijze hoogwaardige en innovatieve oplossingen te bieden voor innovatieve inspirerende toepassingen! Met baanbrekende en toonaangevende merken zoals Silestone, Dekton en Sensa by Cosentino, produceert het berijf ecologisch verantwoorde en technologisch geavanceerd materiaal welke elke ruimte omtovert tot unieke omgeving! 


Explore what’s beneath the surface!

Ontdek, ervaar, beleef en laat je inspireren! Bezoek Cosentino City Amsterdam, hét experience center waar de multifunctionele toepasbaarheid tot leven komt. Denk aan mock-ups van (geventileerde) gevels, keuken- en badkamerinspiratie én een atelier met kleurstalen en werkplekken voor professionals om hun projecten uit te werken als ook ruimte voor het organiseren van evenementen en exposities.   

 

In het Atelier Lab worden bezoekers omringd door stalen, niet alleen van de eigen collectie maar ook van andere materialen (hout, textiel, behang, boeken, etc.). Het Atelier lab is perfect voor architecten en interieurontwerpers om inspiratie op te doen voor ieder soort project. Men kan er moodboards maken en materialen combineren om een goed beeld te schetsen voor het uit te werken project.

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Apple Music
  • TikTok
bottom of page