top of page

CLUBPARTNER

Decodata

Systemen / Software

Decodata

Decodata is de eerste en enige digitale plek waar je miljoenen interieurproducten kunt vinden. Zie het als een grote B2B webshop waar alle interieurprofessionals terecht kunnen. Of je nu producten produceert, verkoopt of er als stylist mee aan de slag gaat. Iedereen die werkt met interieurproducten zal zijn geluk bij Decodata vinden. 

Met onze technologie hoeft niemand meer productinformatie handmatig over te typen in systemen. Die tijd is voorbij. En het leuke is: met ons product bespaart het je zo’n 80% van je tijd. Stel je voor wat je met die overgebleven tijd kunt doen. Meer tijd voor creativiteit!

Contactpersoon

Anne de Jongh

Hoe kan je samenwerken met ons?

Decodata automatiseert de verwerking van productinformatie van interieurmerken voor interieurprofessionals. We verzamelen data over producten van verschillende interieurmerken vanuit verschillende bronnen. We structureren deze data en maken ze beschikbaar in een gebruiksvriendelijk format.

Altijd betrouwbare en volledige productdata 

Vergeet handmatig invoeren en het verwerken van productinformatie. Decodata automatiseert alle productdata, zelfs afbeeldingen, waardoor je kostbare tijd bespaart en kunt besteden aan andere werkzaamheden. Denk aan het uitbreiden van je collectie, het aanpakken van je marketing, meer interieur adviezen geven of een extra dagje vrij. Wij zorgen voor betrouwbare en volledige productinformatie, waardoor jij en je klant altijd over de juiste informatie beschikt. 

De oplossing voor efficiënt data management

Decodata heeft een gebruiksvriendelijke B2B webshop ontworpen waar alle datastromen geautomatiseerd zijn. Samen met jou brengen we specifieke wensen in kaart, zodat alle productinformatie zowel in stijl als vorm beschikbaar is om in ieder systeem naar keuze in te voeren. Hierdoor bespaar je tijd en kan je efficiënter werken. Net als Eijerkamp die dankzij Decodata nu 80% sneller een nieuwe collectie aan haar webshop toevoegt. Of Het Buiten Atelier die binnen een paar uur een heel nieuw merk aan hun webshop heeft toegevoegd. 

Onze geavanceerde software minimaliseert daarnaast fouten in je productinformatie en optimaliseert deze voor bijvoorbeeld online vindbaarheid, verwerken van offertes en bestel orders.


Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, of vraag een demo aan via onze website. Wij helpen je graag!

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Apple Music
  • TikTok
bottom of page