top of page

CLUBPARTNER

DecoLegno

Plaatmateriaal

DecoLegno

DecoLegno is jouw partner voor maatwerk interieurs 

DecoLegno helpt interieurprofessionals bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische en duurzame maatwerk interieurs en meubelconcepten. Daarvoor levert DecoLegno een uitgebreid assortiment aan passende materialen. De collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf heeft unieke decors en voelbare structuren met een natuurgetrouwe uitstraling en een hoge designwaarde.

Contactpersoon

Saskia ten Cate

+31(0)654606275

Hoe kan je samenwerken met ons?

Onderscheidende materialen voor meubelmaatwerk

Ben jij op zoek naar passende materialen voor maatwerk interieur oplossingen? Dan mag de collectie decoratief plaatmateriaal van DecoLegno in jouw oriëntatie niet ontbreken. De uiteenlopende decors en voelbare structuren van het Italiaanse merk Cleaf zijn onderscheidend, uniek in zijn soort en hebben een hoge designwaarde.


Zie, voel en beleef de natuurgetrouwe textuur van hout, luxe leer, stoer beton of geweven textiel in decoratief plaatmateriaal. Voor ieder project is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband. De collectie is veelzijdig in zijn toepassing. Niet alleen voor particuliere interieurs maar ook in retail-, hospitality- of kantoorprojecten. Pas decoratief plaatmateriaal toe als wandafwerking, in keukendesign, voor een garderobekast, openhaardmeubel, TV dressoir, receptiebalie of een badkamermeubel.


Kortom DecoLegno heeft een uitgebreide collectie materialen die jou helpt bij het creëren en ontwikkelen van hoogwaardige maatwerk interieurs en meubelconcepten. In de verschillende showrooms van DecoLegno is de volledige collectie te bewonderen op grote panelen. Zo krijg je de beste indruk van het decor en de structuur. Je kunt ook gerust jouw opdrachtgever naar de DecoLegno showroom doorverwijzen. De ervaring leert dat het zien van de grote panelen het beslissingsproces bespoedigd, en dat scheelt jou tijd. Maak ook gebruik van de gratis stalenservice van DecoLegno. Via de website plan je eenvoudig jouw afspraak en kun je stalen bestellen.


Neem voor andere vragen gerust contact op.

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Apple Music
  • TikTok
bottom of page