top of page

CLUBPARTNER

J. Kisch & Zonen

Meubelbeslag

J. Kisch & Zonen

Kisch is al 128 jaar dé groothandel voor al je meubelbeslag, deurbeslag, en zit-sta werkplekken. Daarnaast leveren we architectonische hardware voor interieurprofessionals met verrassende oplossingen voor verschillende uitdagingen. Vanuit ons prachtig nieuwe kantoor in Amsterdam tonen wij in onze ‘24uur met Kisch’ showroom een steeds groeiend assortiment aan onze klanten. Dit altijd met het Kisch DNA in ons achterhoofd: elke dag beter worden en altijd in ontwikkeling zijn. Persoonlijke service is voor ons erg belangrijk en we willen dat klanten zich onderdeel voelen van onze Kisch familie.

Contactpersoon

Natascha Pinto-Parsser

+31(0)641180904

Hoe kan je samenwerken met ons?

Kisch is al 128 jaar dé groothandel voor al je meubelbeslag, deurbeslag, en zit-sta werkplekken. Daarnaast leveren we architectonische hardware voor (interieur)architecten met verrassende oplossingen voor verschillende uitdagingen. Vanuit ons prachtig nieuwe kantoor in Amsterdam tonen wij in onze ‘24uur met Kisch’ showroom een steeds groeiend assortiment aan onze klanten. Dit altijd met het Kisch DNA in ons achterhoofd: elke dag beter worden en altijd in ontwikkeling zijn. Persoonlijke service is voor ons erg belangrijk en we willen dat klanten zich onderdeel voelen van onze Kisch familie.

Bij Kisch willen wij elke dag een beetje beter worden, ons motto is immers: ‘de jaren die achter ons liggen zeggen niks over morgen’.

Ontzorgen zit bijvoorbeeld diep in ons Kisch DNA. Bij Kisch worden wij vanaf dag één opgevoed met het feit dat de beste service en het persoonlijk contact met de klant mede de basis zijn van ons bestaan. En juist dát proberen wij elke keer weer beter te doen en te ontwikkelen. Het snel afhandelen van problemen is juist voor óns erg belangrijk en mede met hulp van de nieuwste technologieën hebben we dit de afgelopen jaren sterk weten te verbeteren. Wij denken met je mee, stuur je tekening van je project en wij adviseren je graag over welke oplossingen geschikt zijn voor jouw project.

Onszelf verbeteren gaat van generatie op generatie. Om er voor te zorgen dat wij deze filosofie ook aan de generaties na ons kunnen doorgeven, willen wij een voorloper zijn in milieubewust bezig zijn met een duurzame toekomst. Juist wij, een 128-jarig bestaand familie bedrijf, dat actief is in een industriële en soms nog vrij conservatieve markt.

Zo werken wij onder meer met een volledig ‘paperless magazijn’ en rijden zowel onze bezorg -en montage voertuigen, als onze buitendienst veelal in elektrische auto’s die rijden op energie die is opgewekt uit onze eigen zonnepanelen.

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Apple Music
  • TikTok
bottom of page