top of page

CLUBPARTNER

KeraStone

Tegels

KeraStone

KeraStone is de specialist in hoogwaardig keramiek voor architecten en interieurprofessionals. Met een wereldwijd netwerk en een breed assortiment A-merken, bieden we de beste oplossing voor elk project. Ons architectenatelier in Barneveld is de plek om je te laten inspireren en adviseren, maar we komen ook graag bij je langs voor advies en bemonstering.

Contactpersoon

Reinier Spaan

+31(0)629046016

Hoe kan je samenwerken met ons?

KeraStone is de specialist in hoogwaardig keramiek voor architecten en interieurprofessionals. Met een wereldwijd netwerk van partners heeft KeraStone toegang tot een ongeëvenaarde bron van kennis en mogelijkheden. Dit stelt KeraStone in staat om de architect of designer kundig te adviseren over de beste materialen voor elk project, ongeacht het budget.


We werken met een breed assortiment aan A-merken, waaronder ItalGraniti, La pietra Compattata (exclusief in NL), Mutina, Sicis en Refin. Deze merken staan bekend om hun innovatieve producten, uitgebreide collecties en hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden we met Maxus Ceramics ook een eigen lijn projecttegels in meer dan 125 kleuren en 30 formaten.


Laat je verbazen en inspireren in het keramisch hart van Nederland

In ons architectenatelier in Barneveld (centraal in NL) kunnen interieurprofessionals zich laten inspireren en adviseren. Het atelier is volledig ingericht om de professional te laten ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor een project en om te spelen en combineren met tegels. Het wordt niet voor niets vaak bestempeld als ‘één grote snoepwinkel'.


We tonen een zeer breed aanbod aan mogelijkheden, van indrukwekkende slabs tot magisch mozaïek en van exclusieve designer tegels tot projecttegels. De kwaliteit van het keramiek staat hierin altijd buiten kijf. Onze uitgebreide monsterkamer zorgt daarbij voor een efficiënte en adequate bemonstering.Desgewenst brengt een van onze architecten adviseurs jouw een bezoek voor advies en bemonstering.Welkom bij KeraStone, jouw gids binnen de wondere wereld van keramiek!

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Apple Music
  • TikTok
bottom of page