top of page

CLUBPARTNER

Miele

Keuken

Miele

Met het motto 'Immer besser' staat het Duitse bedrijf Miele al 125 jaar garant voor huishoudelijke apparatuur van een hoge kwaliteit. Miele heeft een compleet assortiment om keukens én wasruimtes volledig in te richten. Het maakt niet uit of je een wasmachine, stofzuiger, kookplaat, wijnklimaatkast of oven van Miele koopt, door de producten uitvoerig te testen en te verbeteren, zorgt Miele ervoor dat de apparaten jarenlang meegaan. Dat is de “Immer Besser spirit”. Kies je voor Miele dan kan je rekenen op stevigheid, goede resultaten en comfort.       

Contactpersoon

Marco Moesbergen

+31(0)655148084

Hoe kan je samenwerken met ons?

De perfecte match voor ieder interieur  

Bij Miele geloven we in strakke lijnen, tijdloze elegantie en intuïtieve bediening. Wij zoeken dan ook continu naar de beste gebruikservaring voor jou en jouw klanten, in de nieuwste technieken en innovaties in apparatuur en design. Nergens anders vind je zo’n vergelijkbare reeks zorgvuldig afgestemde designlijnen en kleuropties. Miele past perfect in ieder interieur.

Generatie 7000 keukenapparatuur

Miele keukenapparatuur heeft alles in zich: techniek, comfort en design. Dat wij alleen genoegen nemen met het beste, zie je terug in onze de Generatie 7000 keukenapparatuur: unieke designreeksen mét helder uiterlijk en bijzonder eenvoudige bediening. De mooie apparatuur is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen. Je hebt de keuze uit de bovenstaande ontwerplijnen.

 

Keukenopstellingen: flexibel en harmonieus

Door de vormgeving van onze apparaten ontstaat binnen de designlijnen altijd een harmonieus beeld wanneer je meerdere apparaten naar eigen wens met elkaar combineert. Plaats ze horizontaal in een Panoramic-opstelling, verticaal in het Tower-opstelling of ga voor CubiQ waarbij apparaten als vierkant zijn gepositioneerd.

Jouw woning van de toekomst met Miele apparaten in een Smart Home

Een Smart Home maakt het dagelijkse leven eenvoudig en zorgt voor individueel wooncomfort. Rolluiken, verwarming en huishoudelijke apparaten communiceren met elkaar en worden steeds vaker via een app of via spraakbesturing bediend. Miele apparaten kunnen in een netwerk worden opgenomen. Dankzij de handige Miele Cloud-interface kun je ze snel en eenvoudig in jouw Smart Home partnertoepassing integreren. Zo kun je genieten van de efficiëntie en het gemak van een totaal thuisnetwerk. Met de Miele app kun je je huishoudelijke Miele apparaten daarnaast mobiel bedienen en continu in de gaten houden, of je nu thuis bent of onderweg. 


Kwaliteit, design en Miele Smart Home zelf ervaren?

Bezoek één van de Miele Experience Centers in Amsterdam, Leidschendam, Vianen of Eindhoven. Ontdek, ervaar, beleef en proef de perfecte resultaten uit Miele apparatuur. Neem bijvoorbeeld zelf je deeg mee om te zien hoe je met een Miele bakoven in een handomdraai een perfect luchtig brood met knapperige korst bereidt. Naast het uitproberen van de apparaten, vind je in de Miele Experience Centers alle innovaties, verschillende design lijnen en maken we speciaal advies op maat!

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Apple Music
  • TikTok
bottom of page