top of page

CLUBPARTNER

Moooi

Interieurmerk

Moooi

Interieur- en lifestylemerk Moooi inspireert de wereld met innovatief design. De ‘extra o’ staat symbool voor het bieden van ‘iets extra’s qua schoonheid en originaliteit’. De collectie is origineel, onverwacht, eclectisch, rebels en verfijnd. Een duurzame mix van verlichting, meubels, en accessoires, die alledaagsheid overstijgt en ruimtes karakter geeft. 

Contactpersoon

Martijn Mulder

+31(0)205287760

Hoe kan je samenwerken met ons?

Al meer dan twintig jaar inspireert Moooi, opgericht in 2001 en momenteel geleid door Marcel Wanders en Robin Bevers, de wereld met originele en innovatieve ontwerpen. Moooi is vernoemd naar het Nederlandse woord voor mooi. De derde 'O' in de merknaam staat voor een extra waarde op het gebied van schoonheid en uniciteit. Moooi vertelt ontwerpers niet wat ze moeten doen, maar luistert naar wat ze willen maken en realiseert hun Design Dreams. 


Moooi's collectie verlichting, meubilair, en accessoires is ontworpen om langer mee te gaan dan alledaagse interieurs en voegt een extra vleugje creativiteit en schoonheid toe. Eclectisch en altijd aan de rand van commerciële realiteit en culturele interesse. Om ontwerpen te creëren die je omgeving nog specialer maken.  


Ontdek de voordelen van Moooi voor interieurprofessionals! Profiteer van 15% korting op onze collectie en de unieke mogelijkheid om de Moooi Amsterdam Store te gebruiken als ontmoetingsplek voor jou en je klanten. Verken onze stof- en materiaalbibliotheek op moooi.com en creëer unieke en persoonlijke designs voor je klanten. Momenteel ontwikkelen we een portal voor eenvoudigere toekomstige registratie, waardoor toegang tot alle voordelen wordt vereenvoudigd. Interesse of heb je vragen? Neem contact op via 020 528 7760 of amsterdamstore@moooi.com

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Apple Music
  • TikTok
bottom of page