top of page

CLUBPARTNER

Plieger

Badkamer

Plieger

Onze showrooms zijn het summum voor badkamer inspiratie en een fijne werkplek voor jou met jouw klanten. Van moderne kranenseries, een uitgebreide tegelcollectie en praktische accessoires, echt alles is er om een badkamer of toiletruimte helemaal naar wens in te kunnen richten. Loop eens een keer binnen of maak een afspraak.

Contactpersoon

Michel Janszen

+31(0)302444499

Hoe kan je samenwerken met ons?

Laat je verrassen door Plieger showrooms

 Al vanaf 1918 is Plieger specialist op het gebied van sanitair. Bij Plieger geloven we in de kracht van een badkamer die niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan een gezonde levensstijl van rust en ontspanning.

Onze showrooms zijn op dat gebied een ware inspiratiebron. Van modern sanitair, een uitgebreide tegelcollectie en praktische accessoires, alles is er om een badkamer of toilet helemaal naar wens te maken. We voeren onder andere deze A-merken: Grohe, Hansgrohe, Geberit, Plieger Products, Vitra, Villeroy & Boch, Detremmerie, Duravit en Burgbad.

De showrooms van Plieger kun je inzetten als je eigen werkplek en samen met je klant kun je in ons mix & match atelier ideeën tot leven brengen en zul je ervaren dat er verrassende designs mogelijk zijn.

Onze adviseurs staan je graag te woord om te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw klant en kunnen een idee of project ondersteunen met technische informatie en een 3D ontwerp. Wij kunnen ook een opdracht geheel ontzorgen door de installatie te organiseren omdat we samenwerken met partner-installateurs.

De 20 showrooms van Plieger zijn landelijk verspreid, zodat er altijd een showroom in de buurt is. Maak eenvoudig een afspraak en ontdek alles wat Plieger te bieden heeft.

Voor meer inspiratie kun je ook ons showroom magazine downloaden of je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Apple Music
  • TikTok
bottom of page