top of page

CLUBPARTNER

Satelliet

Interieurmerk

Satelliet

Satelliet Originals is een merk van Satelliet hospitality furniture en is ontstaan vanuit de behoefte om een Europees meubelmerk met eigenheid te creëren. Het merk staat voor kracht, diversiteit, eigenheid en lef met een touch of hospitality. Met de Originals collectie wil Satelliet een bijdrage leveren aan onderscheidende hospitality interieurs. 

Contactpersoon

Maico Pheninckx

+31(0)640818268 ​

Hoe kan je samenwerken met ons?

Satelliet Originals is een merk van Satelliet hospitality furniture met een sterk karakter, ontstaan vanuit de behoefte om een Europees meubelmerk met eigenheid te creëren. Het merk staat voor kracht, diversiteit, eigenheid en lef met een touch of hospitality. Met Satelliet Originals krijg jij als interieurontwerper toegang tot een eigenzinnige meubelcollectie met uitgebreide mogelijkheden om onderscheidende hospitality concepten te creëren. 

Satelliet is een autoriteit op het gebied van hospitality meubilair en weet dat ieder concept uniek is. ‘Creating places to remember’ is het uitgangspunt van waaruit het merk vertrekt. Om dit samen waar te maken schuilt de kracht van Satelliet Originals in maatwerk en family design. Door de uitgebreide keuzes in uitvoering, materiaal en kleur zijn de mogelijkheden onbegrensd. 

Satelliet gelooft dat je samen meer bereikt en deelt graag haar kennis en inspiratie met de creatieve industrie. Dankzij de co-creatie met verschillende vooruitstrevende designers is de collectie uniek. Het oog, de hand en het hart van de designer zorgen voor karakter en maken de ontwerpen tot echte Originals. 

Originaliteit gaat namelijk over gewoon jezelf zijn. Dat alleen al maakt je uniek. 

 

Be an Original.

Fotocredits: Floris van Bergen / Fred Sonnega / Lars Verkroost / Maarten Baas

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Apple Music
  • TikTok
bottom of page