top of page

CLUBPARTNER

Zimmer+Rohde

Stoffen / Textiel

Zimmer+Rohde

Zimmer + Rohde staat internationaal bekend om verfijnd design en hoogwaardige interieurstoffen. Met onze diverse merken; Z+R, Etamine Paris, Hodsoll McKenzie, Ardecora Milano, Travers NY en ADO Goldkante kunnen we je een breed scala aan inrichting stijlen aanbieden. Graag denken we met je mee om je volgende interieurproject tot leven te brengen! Kom je een keer langs in onze showroom in het ETC design Center Culemborg of browse door onze productfinder op de website.

Contactpersoon

Randolf van Kuik

+31(0)654730746

Hoe kan je samenwerken met ons?

Passion for Fabrics

Zimmer+Rohde is een van de toonaangevende textielfabrikanten in Europa. Sinds de oprichting in 1899  heeft dit 4de generatie familiebedrijf  meer dan 300 medewerkers op het hoofdkantoor in Frankfurt en haar internationale dochterondernemingen.Wij verkopen onze stoffen in meer dan 50 landen en hebben 100%-owned verkooporganisaties op 17 locaties verspreid over de wereld. Met vestigingen in bijvoorbeeld New York, Parijs, London, Milaan, Dubai en Hong Kong zijn wij in staat nauw met onze klanten samen te werken.

 

De naam Zimmer+Rohde staat voor hoge kwaliteit en tijdloos modern textiel.  Interior designers, stylisten en projectontwikkelaars wereldwijd werken graag met de stoffen van Zimmer+Rohde. Creatief en een onverzadigbare drang om te ontdekken – is de perfecte omschrijving hoe ons internationale design team in Frankfurt, Parijs en New York nieuwe collecties geboren laten worden. Altijd op zoek naar de beste materialen en de ideale uitvoering door voortdurend samen te werken met weverijen over de hele wereld.

 

De groep omvat de bekende collecties van: Zimmer+Rohde, Ardecora, Etamine, Hodsoll McKenzie, Travers NY en ADO Goldkante. Deze collecties zijn te zien in onze showroom in het ETC Design Center Culemborg.


Met onze snelle sample service en accurate leveringen zijn wij een goede partner voor al uw interieur projecten. Stoffen voor elk interieur:

Eigentijds | Met 8 nieuwe collecties per jaar zijn we altijd actueel voor elk interieur.

Uni’s | Ontdek de subtiele verfijning en het comfort van onze uni’s, van rijke velours en elegante jacquards.

Gedessineerd | Of het nu gaat om floral designs, grafische designs of ornamenten, met onze gedessineerde stoffen geeft u uw interieur stijl en persoonlijkheid.

SMART | Vind de functionaliteit die nodig is je project: vertrouw op onze vlamwerende, geluidsabsorberende of vuilafstotende stoffen.

Veelzijdig | Ontdek de flexibiliteit van onze multifunctionele stoffen, ideaal voor elke toepassing, residentieel of commercieel.

Alles erop en eraan | Onze productportefeuille omvat ook behang, passementen en gordijnrails van ARTLINE

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Apple Music
  • TikTok
bottom of page