De Interieur Club Masterclasses

1.png

De Interieur Club masterclasses! Experts uit verschillende vakgebieden gaan jou meer gaat leren en inspireren over een bepaald onderwerp. Wil jij meer leren van een interieurexpert, interieurbusinesscoach, marketingexpert of een expert uit een interessant vakgebied?

Ben jij een ambitieuze interieurprofessional? En wil je bijvoorbeeld meer weten over:

✔️Hoe jij kan opvallen in de grote interieurwereld?

✔️De verschillende verdienmodellen voor een interieurprofessional?

✔️De laatste trends

✔️Hoe zorg je dat je website een magneet gaat worden voor jouw ideale klant

✔️Kun je interieurklanten krijgen via LinkedIn?

✔️Het ideale ontwerpproces

✔️Ondernemersmindset

✔️Van hobby naar interieur professional

✔️Hoe pas je vintage toe in je interieurontwerpen?

En nog veel meer! Volg een masterclass bij De Interieur Club!

Waar wil jij jezelf in ontwikkelen?

Masterclasses categorie: Ondernemen

ontwerper.png
2.png

Masterclass | Marie-Gon | Ondernemen

Ontwerpen, dat lukt wel. Maar daarnaast nog ondernemen…. Dat is behoorlijk tijdrovend en niet makkelijk ook. Ik in flink wat valkuilen gestapt en ik deel ze graag met jou, zodat jij er alvast niet meer in loopt. Ik vertel in deze masterclass vooral hoe je de juiste voorwaarden kunt scheppen om op je best te kunnen presteren. Want sommige dingen kun je prima een ander laten doen. 

Masterclass | Mark Timo | Hoe bepaal je je prijzen?

Wij krijgen vaak de vraag: "vraag ik wel de juiste prijzen?". Ons antwoord is helaas te vaak: "nee!". Investeer in jezelf en ga in 2022 de juiste prijs vragen voor jouw interieuropdrachten. Hoe kan je geld verdienen als interieurprofessional. En hoe bepaal je wat je waard bent? Vind jij het lastig om een goede prijs te bepalen voor je aanbod? Dan is dit de masterclass voor jou! 

 

Masterclasses categorie: Personal Branding

Hoe-val-jij-op-vierkant.png

Masterclass | Marie-Gon | Opvallen

Ontwerpen, dat lukt wel. Maar daarnaast nog ondernemen…. Dat is behoorlijk tijdrovend en niet makkelijk ook. Ik in flink wat valkuilen gestapt en ik deel ze graag met jou, zodat jij er alvast niet meer in loopt. Ik vertel in deze masterclass vooral hoe je de juiste voorwaarden kunt scheppen om op je best te kunnen presteren. Want sommige dingen kun je prima een ander laten doen. 

 

Masterclasses categorie adviesgesprek

Masterclass | Marie-Gon | Onweerstaanbaar adviesgesprek

Een advies geven, dat kunnen best veel mensen. Maar een waanzinnig interieuradvies geven, dat is van een heel andere orde. Toch kun je met een paar slimme trucs een vliegende start maken, zodat je sneller bij de kern komt en veel efficiënter je tijd kunt inzetten bij het advies. Je krijgt inzichten om je advies goed te onderbouwen, waardoor je je klant veel beter kunt overtuigen en eventuele bezwaren en twijfels moeiteloos wegneemt.

Masterclass | Marie-Gon | Online advies geven

Online advies geven is toch helemaal niet mogelijk? Je hebt best gelijk dat het fijn is om bij mensen thuis te komen en hun situatie te bekijken. Maar soms is dat praktisch niet mogelijk. Dan is een online advies toch echt second best. Ik ga je laten zien hoe je een volwaardig en creatief advies kunt geven via je scherm. Met een tweede camera (echt belachelijk eenvoudig en goedkoop) kijkt jouw klant met je mee en overtuig jij met je ontwerp. Zeker weten dat je deze optie blijft aanbieden. Ook als het niet meer nodig is.

adviesgesprek.png
 

Masterclasses categorie: Sales & Marketing

Masterclass | Marie-Gon | Hoe kom ik aan klanten?

Als ik ons werk als ontwerpers vergelijk met 20 jaar geleden, gaat het allang niet meer over ontwerpen alleen. Je bent vooral ook druk met jezelf te laten zien. En die zichtbaarheid is ook echt nodig. Maar hoe val je echt op? In ieder geval niet met wollige teksten op je website en een 13 in een dozijn aanbod. wel door jezelf te richten op een hele duidelijke doelgroep met jouw specifieke talent.

klanten-vierkant-1022x1024.png
 

Masterclasses categorie: Vaktechnisch

Purple Online Coaching Class Promotion Instagram Post.png

Masterclass | Anne de Man | Werkplek ontwerpen

Moet jij een werkplek ontwerpen bij iemand thuis of bij een bedrijf? Hoe pak je dat aan? Wat moet je zeker niet vergeten bij het ontwerpen van een werkplek? Werkplek expert Anne de Man legt dit op een praktische manier uit in deze masterclass. Ook jij kan een stunning werkplek ontwerpen!

Alle masterclasses | Marie-Gon 

Hoe onderscheid jij je als interieur professional? Wat doe jij anders dan anderen? Het verschil zit hem in in grote en in kleine dingen. In hoe jij je advies geeft bijvoorbeeld, over kleur, indelen, jouw concept. Hoe je jouw klant meeneemt in jouw verhaal en overtuigt. Hoe jij er voor zorgt dat jouw advies écht waardevol is, en je daardoor ambassadeurs krijgt waardoor jouw exportstatus groeit. Hoe jij jezelf kunt neerzetten als ontwerper!

In deze bundel vind alle masterclasses van Marie-Gon + de bijbehorende bonussen!

 
online.png
bundel-13-klein.png

Interieurprofessional? Join the Club!

Bedankt! Je ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief!