top of page
Mastello_Blush_Terra_1.jpg

Mastello

Mastello creëert samen met jou de badkamer waar jij en jouw klanten naar zoek zijn. Onze intentie? Wij willen met onze badkamerproducten bewust bijdragen aan het welzijn van de gebruikers. Loop binnen in ons experience center, scroll door onze socials, bekijk onze website en raak geïnspireerd!

De Interieur Club Podcast #84:

Waar bestaat een goed badkamerontwerp uit?

In deze podcast zijn Dennis Jansen eigenaar van Mastello, Karin Koudijs van Koudijs Living en Amanda Beekman van Beekman Interieur Styling te gast. Het is DE kamer waar menig Nederlander zijn dag start èn afsluit. Waar vroeger de ‘natte’ ruimte met name gebruikt werd als puur functionele (vaak witte) ruimte om te wassen, zie je tegenwoordig dat consumenten op zoek zijn naar een volwaardige wellnessruimte die aansluit bij de rest van de styling van het huis.

Interieurprofessionals krijgen steeds meer aanvragen van mensen om deze belangrijke kamer te stylen, maar waar begin je als dit nooit je core-business is geweest en je toch dat welness gevoel aan je klant wil geven? In deze podcast gaan onze gasten alles vertellen waar je aan moet denken bij het ontwerp van een badkamer.

Mastello.png
Mastello Ibiza
Mastello Badkamer
Mastello wasbak

Contact opnemen:

Over Mastello

Bij Mastello begrijpen we dat je een badkamer wilt die echt past bij de leefstijl van jouw klanten. Wij helpen interieurprofessionals dan ook graag een badkamer te creëren die het welzijn van de gebruikers vergroot. Al sinds 2009 halen wij de meest duurzame, stijlvolle producten naar ons land om aan deze missie te voldoen.

 

Onze intentie? Een sanitair ruimte die past bij de lifestyle van onze klanten. Een nieuwe badkamer draait niet enkel om een nieuwe kraan of douche. Aspecten als sfeer, zelfexpressie en leefstijl komen hier om de hoek kijken. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat onze klanten zich thuis en op hun gemak voelen in hun badkamer. Bij het samenstellen van een perfecte badkamer inspireren wij onze klanten en interieurprofessionals om hun eigen signatuur te ontwikkelen.

 

Ons innovatieve, selecte, modulaire en (liefst) duurzame assortiment bieden hierin alle bouwstenen om tot een succes te komen. Wij zijn de sparringpartner die uitdaagt en tegelijkertijd met vernieuwde ideeën komt. We prikkelen de verbeeldingskracht en geven ruimte, maar weten ook te verrassen met nieuwe mogelijkheden. Alleen zo creëren we een badkamer die aansluit op ieders persoonlijke leefstijl en behoeften.

 

Dit is waar wij van Mastello in geloven.
 

Contactpersoon:

Martijn Nobel

Mastello Logo
Martijn Nobel Mastello

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page