top of page
Netwerkborrel woonbranche

De Interieur Club X Hembrugterrein Zomer Netwerkborrel
Vrijdag 7 juli | Bij Loof, Occony & Vitra Circle

Alweer de tiende editie van De Interieur Club Netwerkborrel!  Dit keer speciale zomereditie op het Hembrugterrein in Zaandam toffe locatie in Zaandam en met leuke partners Loof, Occony & Vitra Circle.

 

Wij organiseren een aantal keer per jaar een netwerkborrel voor interieurprofessionals. Koop op tijd je kaartje want de borrels zijn snel uitverkocht!

 

Voor wie? Interieurprofessionals breed! Dus ben je (startende) interieurontwerper, stylist, architect? Maar ook interieurstudenten of twijfel je nog om te werken in de interieurbranche? Vertegenwoordig je een merk, leverancier, fabrikant of heb je een interieurwinkel of webwinkel? Iedereen die werkt of een link heeft (of wil maken) met de interieurwereld is welkom!​

Netwerkborrel GLUE

90%
verkocht!

Netwerkborrel The Valley

Locatie Hembrugterrein bij Loof, Occony & Vitra Circle

Het Hembrugterrein is uniek in Nederland. Het terrein ligt op de grens tussen Amsterdam en Zaandam. Het complex heeft grote oude fabriekshallen maar ook kleinere bijzondere gebouwen. HEMbrug is ontwikkeld tot leef- en werkgebied voor creatieve en innovatieve ondernemers. Op dit terrein zijn ook interieurbedrijven Loof, Occony & Vitra Circle. Op deze unieke locatie mogen wij onze 10de netwerkborrel op vrijdag 7 juli organiseren! Tijdens de netwerkborrel kan je kennis maken met deze bedrijven:

Loof De Interieur Club
Occony Netwerkborrel
Vitra Netwerkborrel

Loof

MAKERS VAN HOUTEN BEDDEN SINDS 1946

 

Kwaliteit. Oog voor detail. Dat is al drie generaties de simpele maar sterke basis van Loof. En net als in 1946 ligt de focus bij Loof nog altijd op het maken van duurzame houten bedden en de fijnste matrassen geproduceerd in eigen land. 

Occony

Occony gelooft in een wereld waar design meubels zijn gemaakt van duurzame & herbruikbare materialen. Een wereld waarin het menselijk handelen een positieve invloed heeft op het milieu. Occony ontwikkelt, produceert en verkoopt duurzame design meubels van Nederlandse hand en bodem.  

Vitra Circle

 

De Vitra Circle Store verkoopt gebruikte Vitra- en Artek artikelen afkomstig uit tentoonstellingen, beurzen en showroompresentaties maar ook retouren uit de webwinkel vallen hieronder. Het assortiment bestaat uit sofa’s, fauteuils, tafels en accessoires maar ook vergader- en bureaustoelen voor wonen en werken.

 • De Interieur Club X Hembrugterrein Netwerkborrel Zaandam vrijdag 7 juli 18:00 - 21.00 uur
  07 jul. 18:00 – 21:00
  Hembrugterrein, Affuitenhal 10, 1505 RE Zaandam, Nederland
  Andere interieurcollega's ontmoeten op een toffe locatie in Zaandam? Op zoek naar samenwerkingen? Lekker borrelen met andere interieurprofessionals? Speciale zomereditie met Loof, Occony en Vitra Circle!
 • De Interieur Club Netwerkborrel X GLUE Amsterdam vrijdag 15 september 18:00 - 21:00 uur
  15 sep. 18:00 – 21:00
  Amsterdam | De locatie onthullen wij later!
  Andere interieurcollega's ontmoeten tijdens GLUE, het designweekend van Amsterdam? Op zoek naar samenwerkingen? Lekker borrelen met andere interieurprofessionals op een toffe GLUE locatie in Amsterdam?
bottom of page