top of page

De Interieur Club Awards: Genomineerden interieurprofessional 2023!

Op vrijdag 15 december gaan wij De Interieur Club Awards 2023 uitreiken tijdens onze netwerkborrel in Utrecht. De vakjury Lorraine Dunkley, Theo-Bert Pot, Mark Timo en Eva van de Ven hebben de genomineerden in de drie categorieën bepaald. Deze week maken wij de vier genomineerden in de categorie: Interieurprofessional van het jaar bekend!


Vanaf 1 november is het mogelijk om op jouw favoriete genomineerden te stemmen. Volgende week maken wij de genomineerden bekend in de categorie: Interieurtalent van het jaar!

Dit zijn de vier genomineerden voor De Interieur Club Awards 2023 voor interieurprofessional van het jaar!


Dennis en Lotte Bruns - DAB Studio

Dennis en Lotte Bruns vormen samen DAB Studio. Ze richtten in 2016 hun in Amsterdam gevestigde studio op. Geboren uit het verlangen om te inspireren, creëren ze unieke en betekenisvolle ruimtes zonder bang te zijn om af te wijken van het verwachte.


DAB Studio belichaamt een eigentijdse geest met mid-century en moderne invloeden, terwijl ze elk project met een frisse blik benaderen.


Hun gevoel voor details, materialen en het belang van vakmanschap zijn significant in hun praktijk. Samen met hun team van interieurontwerpers en architecten brengen ze een nexus van medewerkers - ambachtslieden, kunstenaars en specialisten aan tafel wiens expertise hooggekwalificeerd is.


DAB Studio ontwerpt dit jaar de stand van Residence tijdens PAN Amsterdam, de kunstbeurs in de RAI Amsterdam in november.


Margriet Kok – Mek

MEK is de Amsterdamse interieurstudio van Margriet Kok. Vanuit haar atelier aan de historische grachten combineert ze een schat aan onderzoek en technische kennis met haar intuïtieve creatieve visie.


Haar kenmerkende zachte, minimalistische esthetiek is geworteld in een rijke basis van ruwe texturen, organische vormen en lichtspel – gecombineerd met speelse artefacten en flamboyante kunstobjecten.


Tijdloos, stijlvol, inspirerend. Zij creëert iedere keer opnieuw een uniek interieur dat ergens in hetzelfde palet zit, maar zich toch weer volledig onderscheid van het vorige. Zulke mooie materialen en kwalitatief hoogwaardige interieurontwerpen. En dat alles met een elegantie.


Peggy Kuiper

Peggy Kuiper begon in de zomer van 2019 met het maken van grote, kleurrijke doeken. Peggy Kuiper woont in een voormalige houtwerkplaats en paardenstal in Amsterdam.


Ze besloot als een grafisch ontwerper opgeleide fotograaf te gaan schilderen. Sindsdien is ze niet meer gestopt. Op haar steeds groter wordende doeken beeldt ze in heldere kleuren vrouwenfiguren af.


"Zes jaar fotografeerde ik voor kranten en magazines. Ik moest altijd concessies doen aan wat ik in mijn hoofd had en ik was benieuwd wat er zou gebeuren als ik zonder team zou werken. Een wisseling van medium in 2019 was dan ook een logisch gevolg. Niet lang daarna gaf de coronastilte mij de ruimte om deze nieuwe weg te ontdekken. Ik ben tot twee keer toe geweigerd door kunstacademies, maar ik heb me nooit tegen laten houden door de mening van anderen. Het was iets wat moest gebeuren en ik voel aan alles dat ik het juiste pad bewandel."


Rick Tegelaar

De Arnhemse ontwerper Rick Tegelaar brengt industrie en interieur samen. Rick Tegelaar studeerde in 2011 cum laude af aan de productdesign afdeling van ArtEZ Arnhem. Sindsdien werkt hij zelfstandig vanuit zijn atelier en werkplaats in Arnhem.


Gefascineerd door machines, toegewijd aan productontwerp en met een scherp oog voor esthetiek, is Rick in staat om verbluffende innovaties om te zetten in een commerciële realiteit.


Deze veelzijdige aanpak, samen met een gemeenschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel voor de circulaire economie, resulteert vaak in zinvolle samenwerkingen met de R&D- en Design-afdelingen van gerespecteerde internationale merken op het gebied van mode, retail, interieur

en productontwerp.


Stemmen vanaf 1 november!

Komende 2 weken maken wij de genomineerden in de categorieën Interieurtalent en Interieurproduct van het jaar bekend. Op 1 november openen de stembussen en kan jij stemmen op degene die jij de felbegeerde awards gunt. Op 15 december worden de awards feestelijk uitgereikt tijdens de netwerkborrel in Utrecht. Jij kan hier nog bij zijn! Inmiddels zijn al 80% van de kaartjes verkocht.


Wil jij erbij zijn? Regel hier je kaartje!

Heb jij de laatste podcast al beluisterd? In aflevering 97 is ontwerper Marcel Wanders te gast. Luister De Interieur Club podcast in je favoriete podcastapp!


Comentarios


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page