top of page

Deze 8 fotobeurzen en kunstbeurzen komen er aan!

Kunst in je interieur! Een schilderij of fotokunst geeft een persoonlijk accent aan je interieurproject. Wil je je klant goed kunnen adviseren als interieurprofessional dan moet je altijd op zoek zijn naar de meest bijzondere kunstobjecten, mindblowing kunstwerken, bijzondere vloerkleden en vernieuwende verlichting. Deze kun je natuurlijk vinden bij de fotobeurzen en kunstbeurzen die georganiseerd gaan worden!


Welke fotobeurzen en kunstbeurzen zijn binnenkort te bezoeken?

kunstberuzen

UNSEEN | Westergasfabriek Amsterdam | 21 - 24 september

De volgende editie van Unseen Photo Fair vindt plaats in Cultuurpark Westergas. Deze kunstbeurs, gewijd aan de laatste ontwikkelingen in hedendaagse fotografie, geldt al vanaf de eerste editie als vooruitstrevend, internationaal en van institutionele kwaliteit.


Unseen Amsterdam is dé toonaangevende internationale kunstbeurs voor hedendaagse fotografie in de Westergasfabriek in Amsterdam. De beurs is internationaal geroemd om zijn hoge curatoriële standaard en intieme sfeer, en trekt galeries en verzamelaars van over de hele wereld. Wil jij unieke foto's toevoegen in je interieurprojecten dan is dit een must-go!BIG ART | Bijlmerbajes Amsterdam | 29 september - 1 oktober

Elk jaar strijkt BIG ART neer in een bijzonder gebouw in of rond Amsterdam waar tientallen galleries en kunstenaars de ruimtes vullen met een unieke mix van monumentale schilderijen en tekeningen, grote sculpturen en foto’s, betoverende lichtkunstwerken en indrukwekkende interactieve installaties.


BIG ART is een initiatief van Anne van der Zwaag, directeur en eigenaar van designfair OBJECT Rotterdam. Zo’n 100 kunstenaars pakken groots uit in voormalige Bijlmerbajes in Amsterdam. Gedurende een lang weekend van 29 september tot en met 1 oktober, opent de oude gevangenis opnieuw de deuren voor het publiek. Het Hoofdgebouw van de voormalige bajes vertoont nog steeds sporen van haar roemruchte verleden en wordt door de kunstenaars nieuw leven ingeblazen.ART THE HAGUE | Fokker Terminal Den Haag | 4 - 8 oktober

Art The Hague, de eigenzinnige beurs voor hedendaagse kunst, verrast in 2023 kunstliefhebbers en verzamelaars met een variëteit aan werk van zowel internationaal kunstenaars als jonge kunstenaars die nog niet zo lang geleden de academie hebben verlaten.


Met een sterke selectie van 48 Nederlandse en internationale galeries (Spanje, Duitsland, Polen en Slovakije) voor hedendaagse kunst is de reguliere ‘line up’ van Art The Hague de moeite waard. Art The Hague gaat plaatsvinden in De Fokker Terminal. Een monumentaal, inspirerend en industrieel gebouw. Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge hangar van 35 meter breed en 68 meter lang.Affordable Art Fair | Kromhouthal Amsterdam | 1 - 5 november

De 17de editie van de Affordable Art Fair gaat dit keer plaats vinden in de Kromhouthal in Amsterdam. Trakteer jezelf op een artistiek avontuur met duizenden hedendaagse kunstwerken van meer dan 70 Nederlandse en internationale galerieën.


Het principe van de Affordable Art Fair is eenvoudig: het aanbieden van enkele duizenden kwaliteitswerken tegen betaalbare prijzen, "ontdek het plezier van het verzamelen van kunst" is het motto van de beurs. Schilderijen, prenten, foto's, sculpturen of installaties, er is voor elk wat wils en voor elk budget!


Zowel ervaren verzamelaars als beginnende kunstkopers kunnen op deze toegankelijke beurs terecht voor originele schilderijen, prenten, sculpturen en fotografie. Er is werk van zowel jonge, opkomende kunstenaars, maar ook van gevestigde namen.PAN | RAI Amsterdam | 19 november - 26 november

PAN Amsterdam is een jaarlijkse kunstbeurs in de RAI Amsterdam. PAN Amsterdam is in 1987 door zes vooraanstaande Nederlandse kunstliefhebbers opgericht. Al 35 jaar tonen kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders er hun beste stukken op het gebied van kunst, antiek en design.


Jaarlijks laten ruim 40.000 kunstliefhebbers zich inspireren en verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen die op de beurs aangeboden worden. Klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen en objecten.


PAN Amsterdam is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen. Elk object wordt vooraf door onafhankelijke experts gekeurd op kwaliteit, echtheid en conditie. Dat geeft je als bezoeker de zekerheid dat je met vertrouwen kunt kopen.Rotterdam Art Week | Rotterdam | 31 januari - 4 februari 2024

Kunst is overal, en al helemaal in Rotterdam tijdens de Rotterdam Art Week van 31 januari t/m 4 februari 2024. Kunst-, design- en architectuurliefhebbers vinden door de hele stad diverse beurzen, speciale openingen van tentoonstellingen in musea en kunstinstellingen, installaties in de open lucht, pop-up shows en open ateliers. Met eigen vervoer, het ov of per gratis speciale Rotterdam Art Week pendeldienst is het geen kunst om overal te komen. Art is everywhere.ART ROTTERDAM | Van Nelle Fabriek Rotterdam | 1 - 4 februari 2024

Art Rotterdam, de gerenommeerde, op jonge kunst gerichte beurs biedt bezoekers de gelegenheid de nieuwste ontwikkelingen te volgen en verrassende aankopen te doen.


Bij de van Nelle Fabriek in Rotterdam met een vloeroppervlak van meer dan 10.000 m2 tonen ruim 100 toonaangevende galeries het werk van aanstormend en gevestigd talent. Art Rotterdam is een ontmoetingsplek voor creatievelingen en kunstliefhebbers.TEFAF | MECC Maastricht | 9 - 14 maart 2024

The European Fine Art Fair, afgekort TEFAF, is een jaarlijks terugkerende meerdaagse kunst- en antiekbeurs in de Nederlandse stad Maastricht. De beurs vindt plaats in de maand maart in het Maastrichts Expositie en Congres Centrum (MECC) en wordt als toonaangevend beschouwd.


De aankomende editie van TEFAF Maastricht in 2024 omvat een aantal nieuwe initiatieven. Hiermee speelt de organisatie in op diverse ontwikkelingen, trends en verzoeken van deelnemers en stakeholders. Zo zal de beurs compacter worden qua duur, zal de samenwerking met de stad en regio intensiever zijn en zal TEFAF inspelen op nieuwe generaties.Heb jij al naar één van onze zeven zomergasten geluisterd? Luister hier op onze website of via deze link op je favoriete podcast app!


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page