top of page

Er zijn al zoveel interieurprofessionals!

Heb jij dit weleens gedacht: "Er zijn al zoveel interieurprofessionals"? Een argument die veel interieurprofessionals hebben om niet all-in voor hun droom te kiezen is dat er al zoveel zijn!?


Ik kan me voorstellen dat dit misschien zo lijkt. Maar op het moment dat ‘interieurstylist of interieurontwerper worden’ bij jou top of mind is, is dat ook hetgeen wat je vooral overal om je heen gaat zien. Is het je misschien ook al wel eens opgevallen dat wanneer jij overweegt een bepaalde auto aan te schaffen, dat je dan ineens overal die auto ziet? Dat werkt op exact dezelfde manier. Je focust ergens je aandacht op en je ziet het ineens overal om je heen.


Maar is dat dan een reden om het maar niet te doen? Om niet je hart te volgen? Om er niet alles uit te halen omdat er al zoveel zijn? Dat zou zonde zijn toch?

Mignon van de Bunt

Mignon van de Bunt is regelmatig te gast in De Interieur Club Podcast en werkt inmiddels ruim 16 jaar als interieurontwerper én zelfstandig ondernemer. Mignon is onder andere te gast in aflevering 74 van De Interieur Club Podcast: Hoe start ik een succesvol interieurbedrijf? En in aflevering 83: De 4 fases van het ondernemerschap. Luister de podcast hier of op je favoriete podcastkanaal.


"Ik weet nog goed toen ik mijn interieurbedrijf destijds startte, hoe lastig het kon zijn om er een volledig salaris uit te halen. Al snel ontdekte ik dat je mindset van grote invloed is op het succes dat je bereikt. Jouw definitie van succes!"


Hoe kan het dat er zoveel interieurprofessionals zijn?

Heb je het al eens vanuit een ander standpunt bekeken? Hoe kan het dat er zoveel interieurprofessionals zijn? Dit heeft alles te maken met de vraag! Het vak is in de afgelopen jaren enorm toegankelijk geworden en in de huidige tijd hecht de consument steeds meer waarde aan goed advies en een stukje ontzorging. Dus hoe tof dat jij hierin van betekenis kunt zijn. Laat je dus niet afschrikken door al die interieurstylisten en interieurontwerpers binnen jouw netwerk. Ik zeg ook wel eens gekscherend ‘ interieurgekkies volgen andere interieurgekkies’ dus logisch dat jouw netwerk uit alleen maar interieurstylisten en interieurontwerpers lijkt te bestaan.

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Wees je dus bewust wat de kracht is van jouw aandacht! Alles wat je aandacht geeft groeit! Wat als je jouw aandacht nou eens verplaatst van ‘er zijn al zoveel woonprofessionals’ naar ‘ er zijn zoveel potentiële klanten’


Ik ben er 100% van overtuigd dat dit jou veel meer gaat opleveren!


Wil jij jouw interieurbedrijf echt succesvol maken?

Ben jij klaar om de interieurbranche te veroveren maar heb je nog niet de juiste tools? Til met The Next Level Groepstraject in 6 maanden jouw interieurbedrijf naar een hoger niveau, door te sparren met gelijkgestemden, je kennis over het vak én ondernemerschap te vergroten, zodat je een succes kunt maken van jouw interieurbusiness.

Interieuropleiding volgen?

Leer in 6 maanden alles over het interieurvak: van interieurstijlen, 3D tekenen in SketchUp, je projecten uitwerken en tarieven bepalen tot een toekomstgericht bedrijf opbouwen als zelfstandig ondernemer.

Nieuwe startdatum 21 september. Tot 1 juli kan jij je hier aanmelden met een early bird korting! Check hier alle informatie van deze interieuropleiding.


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page