top of page

Interieur Talk: 5 vragen aan Robert Jansen van 2TEC2

In Interieur Talk stellen wij iemand aan jou voor die werkzaam is in de interieurbranche. Dit keer gaan wij in gesprek met interieurprofessional Robert Jansen, nu 1 jaar werkzaam als sales manager bij interieurbedrijf 2TEC2. In Nederland werken er zo'n 140.000 mensen in de interieur-en woonbranche. In Interieur Talk leer je de verschillende interieurprofessionals beter kennen en lees je wat zij doen in de interieurbranche.


Interieur Talk: 5 vragen aan Robert Jansen van 2TEC2!

1. Wat doe jij in de interieurbranche?

Ik vertegenwoordig voor Nederland het High-Tech Luxury vloerenmerk 2TEC2.

Dit is 100% recyclebare geweven vinyl vloerbedekking in projectkwaliteit met een luxueuze uitstraling. 

 

2. Wat is het leukste aan het werk wat jij doet?

Het leukste is dat geen dag is hetzelfde is. Ik werk vanuit huis, en reis dagelijks door heel Nederland. Ik bezoek projecten, architecten, designers, projectinrichters, eindklanten en natuurlijk alle interieur gerelateerde beurzen en events. Iedere dag ontmoet ik weer bijzondere, leuke en gezellige mensen met dezelfde passie voor interieur. Never a dull moment! 

 

3. Wat is jouw favoriete interieuritem?

Natuurlijk de vloer. Het is basis van ieder interieur. De materiaalsoort, de kleur, het design, de akoestiek... de vloer is alles bepalend voor je interieur! Vroeger was ik makelaar en keek ik altijd omhoog naar de "Te Koop" borden. Tegenwoordig kijk ik overal naar beneden met wat er op de vloer ligt.  

 

4. Op welk project van 2TEC2 ben jij het meest trots?

Dat moet wel het hoofdkantoor van ING zijn. Het ING Ceder gebouw in het Cumulus Park te Amsterdam. Samen met architect HofmanduJardin en De Kruijff Projectintrichters hebben wij dit mooie project gemaakt. Neem een kijkje op onze website naar dit project: https://www.2tec2.com/nl/projecten/kantoor/ing-cedar-114

 

5. Waar kijk je naar uit in 2024?

Ik kijk uit naar de vele leuke beurzen en events die wij met 2TEC2 gepland hebben staan. We staan dit jaar onder andere op Material Experience, Independent Hotel Show, River Event en een aantal 2TEC2 Events op de Broeinest locatie’s waar wij partner zijn. Donderdag 29 februari hebben we bijvoorbeeld de Color Talk "Power of Color" met color designer Judith van Vliet in Broeinest Amsterdam. En ik kijk natuurlijk uit naar De Interieur Club Events, die voor mij nieuw zijn dit jaar. Ik hou van nieuwe mensen ontmoeten, en de leuke samenwerkingen die daaruit voortkomen.   


Heb je de podcast al geluisterd met Robert Jansen en zijn collega Liselot van Dam? In aflevering 110 vertellen zij wat ze allemaal meemaken tijdens hun werk als sales manager in de interieurbranche! 

Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page