top of page

Interieur Talk: in april staat netwerken centraal!

Als je een interieurbedrijf start is een waardevol netwerk bouwen heel belangrijk. Een netwerk met andere interieurprofessionals waar je vragen aan kan stellen en om te sparren hoe zij met bepaalde interieurvragen om gaan. Want je hoeft het echt niet alleen te doen!


Belangrijk in je netwerk zijn ook interieurprofessionals met dezelfde of een andere expertise waarmee je je interieuropdrachten kan bespreken. Maar ook interieurcollega's, bedrijven en merken waarmee je samenwerkingen aan gaat voor je projecten. Je hebt ze allemaal nodig om te zorgen dat jij professionele opdrachten kan afleveren!


Maar hoe bouw je zo'n waardevol netwerk op en waar kom je deze professionals tegen? Één van onze doelen is om te zorgen dat interieurprofessionals met elkaar kunnen connecten op een laagdrempelige manier. Daarom maken wij De Interieur Club Podcast en organiseren wij een aantal keer per jaar De Interieur Club Netwerkborrel.


Het maandblog van april:


Heb jij over 3 weken je niche duidelijk?

Laatste kans om nog mee te doen met de online cursus die 4 april begint. De cursus opvallen in de interieurbranche helpt jou in 3 weken duidelijk te krijgen hoe jij jezelf kan positioneren zodat potentiële klanten jou weten te vinden en jij je marketing kan richten op deze doelgroep. Met een algemeen aanbod kan het knap lastig zijn om succesvol te worden. Laat je begeleiden door personal branding expert Olaf Korsten! Maximaal 12 deelnemers!


Start: Maandag 4 april

Wat: 3 modules, 3 live sessies en een werkboek

Prijs: 175 EUR ex BTW

De Interieur Club Netwerkborrel

Het netwerkevent voor de (startende) interieurprofessional! Wat ontzettend tof dat jij onze borrels weet te vinden. Omdat de borrels in februari en april snel waren uitverkocht hebben wij al een nieuwe datum bekend gemaakt. Koop op tijd je kaartje!


De Interieur Club Zomer Netwerkborrel

Datum: 17 juni 2022

Tijd: 18:00 - 21:00 uur

Waar: Toffe locatie in Amsterdam maken we snel bekend

Tickets: Early Bird 5 EUR


Interieur Talk april

Ook in april hebben wij weer een aantal inspirerende Interieur Talks voor je klaar staan iedere maandag live om 12.00 uur. En later te beluisteren in De Interieur Club Podcast op de bekende podcastkanalen. Wat staat er in april op onze planning?


Interieur Talk 4 april | Hoe pas je verlichting goed toe in je ontwerp? Met Annelies Valentijn en Jacqueline van Tricht van JUNG!

Als interieurarchitect is Annelies altijd gefascineerd geweest door licht en het enorme effect daarvan op ruimte, kleur en beleving. En terwijl veel interieurontwerpers licht en verlichting als detail zien, zijn voor mij licht en architectuur onlosmakelijk met elkaar verbonden.


Het verlichting- en schakelplan weet jij hier genoeg vanaf? Hoe pas je dit goed toe en wat zijn veel gemaakte fouten? Luister live mee!


Interieur Talk 11 april: Hoe pas je vloerkleden beter toe in je ontwerp?


Vloerkleden zijn helemaal hot. Je ziet ze in de gekste vormen en kleuren. We gaan ons vandaag onderdompelen in de vloerkledenwereld.


Vloerkledenwinkel is toonaangevend in vloerkleden en een begrip in de woonbranche voor zowel particuliere als zakelijke klanten.


Als familiebedrijf met meer dan 40 jaar kennis van en ervaring met vloerkleden, staan zij voor kwaliteit, persoonlijk advies en de allerbeste service.


Wat zijn de trends, tips en trics om een vloerkleed goed te passen in een ruimte. Wat zijn de meest gemaakte fouten? Je hoort het in Interieur Talk!


Interieur Talk 25 april: In the spotlight! 3 interieurprofessionals vertellen hun verhaal


Vandaag onze terugkerende Interieur Talk: in the Spotlight! 3 interieur professionals vertellen hun ervaringen en persoonlijke verhaal.


Hoe ondernemen zij? Waar lopen zij tegenaan? Hoe zijn ze gekomen waar ze nu zijn? Iedere keer weer een inspirerend en leerzaam uurtje! In deze interieur talk hoor je herkenbare verhalen van je interieurcollega's.


Te gast zijn:

  • Mel van Studio Mel

  • Stefan Plas van Studio Spa

  • Nicole Brown van Oualichi Design


De Interieur Club Podcast

Dankzij jou was De Interieur Club Podcast regelmatig nummer 2 meest beluisterde podcast van Nederland in de designcategorie! Onwijs bedankt voor het luisteren en alle leuke reacties op onze podcast. Wij vinden het fijn dat jij het zo waardeert.


Welke afleveringen van de podcast zijn afgelopen maand het beste beluisterd?

Heb je er één gemist? Luister dan de podcast terug op onze website of op Spotify, Apple of Google Podcast.


Yes! We hebben een nieuw e-book online staan!

Wij hebben een nieuwe gratis e-book gemaakt voor jou. De titel is: Hoe start je een interieurbedrijf? In het e-book beschrijven wij de onderdelen van een interieurbedrijf en de stappen die je moet nemen om succesvol te worden in de interieurbranche als ondernemer.


Je kan hem hier downloaden:

We gaan van april weer een mooie interieurmaand van maken en zorgen dat jij je netwerk uitbreid!


Heb je een kaartje voor de netwerkborrel van 8 april? Dan zien we je dan! En koop anders op tijd een kaartje voor vrijdag 17 juni voor De Interieur Club Zomer Netwerkborrel op een toffe locatie in Amsterdam!


Heb jij nog leuke ideeën voor onderwerpen, een leuke samenwerking of iets anders? Laat het ons weten!

Comentarios


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page