Haal jij je interieurklanten uit je eigen netwerk?

Bijgewerkt op: 7 mei

Bij sommige mensen staat het zweet al op de rug als ze aan netwerken denken. Maar netwerken is wel heel belangrijk als je nieuwe interieuropdrachten nodig hebt. En waarom zou je er tegenop zien, het kan ook leuk zijn toch?


Haal klanten binnen

Van de ZZP'ers haalt 31% zijn klanten binnen via een fysiek zakelijk netwerk. Bij veel interieurprojecten wordt er dan ook via via gezocht naar een geschikte interieurontwerper of stylist. Als jij dus niet netwerkt zullen deze projecten aan jouw neus voorbij gaan. Mensen kiezen vaker iemand die ze kennen dan dat ze een interieurprofessional online gaan zoeken.


Offline zichtbaarheid

Netwerken is dus nodig om zichtbaar te zijn en te zorgen dat als er een nieuw interieurproject is klanten direct aan jou denken. Ook kan het dan zijn dat andere interieurprofessionals jou aanbevelen omdat jij goed bent in een specifiek vakgebied. Maar dan moeten ze jou wel kennen!

De Interieur Club Netwerkborrel 25 februari

Samenwerkingen

Verder kun je er ook samenwerkingen aan gaan met andere interieurprofessionals of een bepaald merk. Je leert je vakgenoten kennen waarmee je later bijvoorbeeld zou kunnen sparren als jij een interieurprobleem hebt waar je zelf niet uit komt. Netwerken is dus ook de manier om je zakelijke netwerk te vergroten.


De Interieur Club Netwerkborrel

Daarom organiseert De Interieur Club een netwerkborrel. Een laagdrempelig event met interieurprofessionals.


De Interieur Club host een aantal keer per jaar een netwerkborrel voor interieurprofessionals. Wil jij je interieurcollega’s ontmoeten, samenwerkingen vinden, inspiratie op doen of nieuwe merken ontdekken?


Voor wie? Interieurprofessionals breed! Dus ben je (startende) interieurontwerper, stylist, architect? Maar ook interieurstudenten of twijfel je nog om te werken in de interieurbranche? Vertegenwoordig je een merk of heb je een interieurwebwinkel? Iedereen die werkt of een link heeft met de interieurbranche is welkom!


Ook zijn interieurfotograaf Gertrude van de Brink en Personal Branding expert Olaf Korsten aanwezig. En natuurlijk kun je Jenny & Mark Timo eindelijk een keer in het echt bewonderen :).


De netwerkborrel van 25 februari is al helemaal volgeboekt. Dus we hebben voor jou al een nieuwe datum vrijdag 8 april in Amsterdam! Zorg dat je op tijd een kaartje koopt. Want op = op!


Ticket - 10 euro


INTERIEUR BUSINESS STARTERS KIT

 

 

Hey startende interieurprofessional!

Ben jij er klaar voor om jouw interieurdroombedrijf te bouwen?

Dat kan nu met de Interieur Business Starters Kit van De Interieur Club. Ga aan de slag zodat jij met deze stevige basis de interieurwereld kan veroveren!

Image by Spacejoy

NIEUW
VANAF 
1 mei

Interieurprofessional? Join the Club!

Bedankt! Je ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief!