top of page

Haal jij je interieurklanten uit je eigen netwerk?

Bij sommige mensen staat het zweet al op de rug als ze aan netwerken denken. Maar netwerken is wel heel belangrijk als je nieuwe interieuropdrachten nodig hebt. En waarom zou je er tegenop zien, het kan ook leuk zijn toch?


Haal klanten binnen

Van de ZZP'ers haalt 31% zijn klanten binnen via een fysiek zakelijk netwerk. Bij veel interieurprojecten wordt er dan ook via via gezocht naar een geschikte interieurontwerper of stylist. Als jij dus niet netwerkt zullen deze projecten aan jouw neus voorbij gaan. Mensen kiezen vaker iemand die ze kennen dan dat ze een interieurprofessional online gaan zoeken.


Offline zichtbaarheid

Netwerken is dus nodig om zichtbaar te zijn en te zorgen dat als er een nieuw interieurproject is klanten direct aan jou denken. Ook kan het dan zijn dat andere interieurprofessionals jou aanbevelen omdat jij goed bent in een specifiek vakgebied. Maar dan moeten ze jou wel kennen!

De Interieur Club Netwerkborrel 25 februari

Samenwerkingen

Verder kun je er ook samenwerkingen aan gaan met andere interieurprofessionals of een bepaald merk. Je leert je vakgenoten kennen waarmee je later bijvoorbeeld zou kunnen sparren als jij een interieurprobleem hebt waar je zelf niet uit komt. Netwerken is dus ook de manier om je zakelijke netwerk te vergroten.


De Interieur Club Netwerkborrel

Daarom organiseert De Interieur Club een netwerkborrel. Een laagdrempelig event met interieurprofessionals.


De Interieur Club host een aantal keer per jaar een netwerkborrel voor interieurprofessionals. Wil jij je interieurcollega’s ontmoeten, samenwerkingen vinden, inspiratie op doen of nieuwe merken ontdekken?


Voor wie? Interieurprofessionals breed! Dus ben je (startende) interieurontwerper, stylist, architect? Maar ook interieurstudenten of twijfel je nog om te werken in de interieurbranche? Vertegenwoordig je een merk of heb je een interieurwebwinkel? Iedereen die werkt of een link heeft met de interieurbranche is welkom!


Koop op tijd je kaartje!

De eerste 4 netwerkborrels waren snel uitverkocht. We verkopen altijd een beperkt aantal EARLY BIRD kaarten voor iedereen die het echt niet wil missen. Wij raden je aan op tijd je kaartje te kopen. Want op = op!


EARLY BIRD Ticket - 5 EUR

Normaal Ticket - 10 EUR


De eerst volgende De Interieur Club Netwerkborrel is tijdens GLUE Amsterdam op 16 september in het designhotel ANDAZ op de Prinsengracht in Amsterdam. Regel hier je ticket:
Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page