top of page

KICK OFF van De Interieur Business Club 2024 met Femke Furnée, Dax Roll en Rick Tegelaar!

Donderdag 8 februari is de KICK OFF van De Interieur Business Club 2024! Een exclusieve avond voor onze Business Club Members bij de Moooi Flagshipstore in Amsterdam. Het onderwerp van deze avond is MONEY TALK. Alles over geld verdienen met je interieurbedrijf.


De Interieur Business Club bestaat uit 100 ambitieuze en ondernemende interieurprofessionals. In 2024 worden 5 besloten Live Talk avonden georganiseerd exclusief voor de Business Club Members. Bij de Business Club staat verdieping, inspiratie en het vergroten van je netwerk in de interieurbranche centraal!Uiteraard staat de eerste Live Talk avond in het teken van elkaar beter leren kennen en een Power Panel Talk met interieurondernemer Femke Furnée van FEST, interieurontwerper Dax Roll van Nicemakers Studio (o.a. Hoxton Hotel en Hotel de L'Europe) en productontwerper Rick Tegelaar.


Mark Timo en Gertrude van den Brink gaan speciaal voor de Business Club members in gesprek met ondernemers en interieurprofessionals uit de interieurbranche. Informatieve en inspirerende gesprekken met de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze gasten.


Dit zijn de drie gasten van de KICK OFF van De Interieur Business Club!


Interieurondernemer Femke Furnée van interieurbedrijf FEST


Femke Furnée startte haar interieurbedrijf FEST met maar 3000 euro spaargeld en zonder enige ervaring in de meubelbranche. Hoe maakte Femke in korte tijd een succes van haar interieuronderneming?


Van jongs af aan was Femke al ontzettend ondernemend: als kind verkocht ze zelfgemaakte kaarten aan haar buren, als 15-jarige importeerde ze al kleding en zonnebrillen uit China en startte op jonge leeftijd een online kunstgalerie. Tijdens het inrichten van haar eerste woning kon ze geen mooie en betaalbare design meubels vinden. Met FEST sprong zelf in het gat tussen de meubelgiganten en designmeubels.


In de augustus was Femke één van de zeven zomergasten in De Interieur Club Podcast. Gertrude ging met Femke in gesprek over wat en wie haar inspireert en haar interieuronderneming FEST. Luister hier naar de podcast.Interieurontwerper Dax Roll van Nicemakers studio


Dax Roll is samen met zijn vrouw Joyce Roll de oprichter van interieurstudio Nicemakers. Bekend van onder andere het ontwerpen van Hotel de L"Europe, Hotel Mercier en het onlangs geopende Hoxton Lloyd Hotel in Amsterdam. De interieurstudio bestaat inmiddels uit een groot team. Ze gaan met Nicemakers Studio de wereld rond voor het ontwerpen van luxe hotels en hoogwaardige woonprojecten. In 2017 werd Dax Roll gebeld door een Britse televisieproducent die bezig was met een interieurserie voor Netflix. Het concept: een show over woningen waarvan je aan de buitenkant totaal niet kunt zien hoe spectaculair het interieur is. Netflix filmde hun droomproject: een penthouse in Maastricht vol prachtige vintagemeubels. Het bouwproces en het oogverblindende resultaat is te zien in de Netflix original Amazing Interiors.


Partner Joyce Roll was in seizoen 2 te gast in onze podcast samen met Randolf van Kuik over het toepassen van stoffen. Luister de podcast hier.Productontwerper Rick Tegelaar


Rick Tegelaar won in 2023 bij De Interieur Club Awards de award voor interieurprofessional van het jaar. De Arnhemse ontwerper brengt industrie en interieur samen. Rick Tegelaar studeerde in 2011 cum laude af aan de productdesign afdeling van ArtEZ Arnhem. Sindsdien werkt hij zelfstandig vanuit zijn atelier en werkplaats in Arnhem. Gefascineerd door machines, toegewijd aan productontwerp en met een scherp oog voor esthetiek, is Rick in staat om verbluffende innovaties om te zetten in een commerciële realiteit.


In januari was Rick te gast bij Mark Timo in de podcast. Wat is zijn weg geweest tot nu toe? Wat waren sleutelmomenten in zijn interieurcarrière? Wat waren zijn hoogtepunten en leermomenten tot nu toe? Luister de podcast hier.


Wil je meer weten over De Interieur Business Club? Voor 2024 is de Business Club uitverkocht. Voor 2025 kun je jezelf op de wachtlijst zetten zodat je de eerst bent die informatie krijgt over hoe jij deel uit kan maken van De Interieur Business Club.


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page