top of page

Laatste plekken! "De twee grootste uitdagingen als interieurondernemer zijn focus houden en de onzekerheid van geld."

Bij De Interieur Business Club gaan wij het hebben over onderwerpen die bij jou actueel zijn. Jij wilt je interieurbedrijf laten groeien en succesvoller maken? Dan investeer je in jezelf, in je kennis en bouw je aan je netwerk. Dat is precies wat wij bij De Interieur Business Club gaan doen. Wij starten met een inspirerende groep van maximaal 100 interieurprofessionals op 1 januari 2024!


De Interieur Business Club bestaat inmiddels uit 90+ members en de mogelijkheid om jezelf aan te melden sluit op 1 januari of als de maximale 100 Business Club Members bereikt is! Wacht dus niet te lang! Wij stellen in dit artikel nog twee Business Club members aan je voor. Wil je meer weten? Stuur ons een email: contact@deinterieurclub.com.Op 1 januari sluiten de deuren om jezelf aan te melden voor De Interieur Business Club. Laatste 8 plekken! Twijfel je nog of wil je meer informatie? Laat het ons weten!


Naam: Pieter Kleinmann

Interieurbedrijf: Kleinmann Architecture

Functie: Architect

Plaats: Rotterdam


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Ik houd me vrijwel exclusief bezig met particuliere woningbouw, zowel nieuwbouw als bestaand. Ik heb 15 jaar in het buitenland gewoond voordat ik terug kwam naar Rotterdam, het merendeel van mijn werkzaamheden bevindt zich op dit moment buiten Nederland. Ik zou graag wat meer een mix willen met lokale projecten, maar tegelijkertijd geniet ik ervan om op verschillende plekken te werken.


2. Hoelang ben je al aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging?

Kleinmann Architecture bestaat sinds begin 2020. Mijn grootste uitdaging is het uitbreiden van mijn netwerk in Nederland, gestaag bouw ik een mooi portfolio op en leer ik goede vakmensen kennen, maar ik beschouw de Business Club wel als een uitkomst om vaker van gedachten te kunnen wisselen met mensen uit mijn vakgebied.


3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Enerzijds is het de uitbreiding van mijn netwerk en de uitwisseling van kennis. Anderzijds voor de gezelligheid! Ik vind de positieve aanwezigheid die De Interieur Club aan het creëren is op de socials erg leuk om te zien en word er graag deel van.


Naam: Aemilia Brok

Interieurbedrijf: Studio Miem

Functie: Interieurontwerper

Plaats: Zandvoort


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Ik ben zelfstandig interieur ontwerper. Wat in 2017 begon met een verbouwing van ons eigen huis (inmiddels 4 verbouwingen en huizen verder), tot opdrachten voor vrienden, werd het ontwerpen van interieurs mijn baan! Een droom die uitkwam. Voornamelijk ontwerp ik voor particulieren maar ook kantoren en sinds kort bezig met een grote klus voor short stay appartementen. Echt heel gaaf! Ik houd ook erg van kunst dus dat probeer ik ook erg actief in mijn adviezen mee te nemen.


2. Hoelang ben je al aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging?

Zo’n 3 jaar ben ik bezig met Studio Miem. Ik ben altijd wel ondernemend geweest. Dan verkocht ik mijn eigen gemaakte zonnebrilkettingen inclusief veer natuurlijk, op Ibiza, of probeerde ik mooie dekbedden en kleden aan de man te brengen. Ideeën heb ik genoeg. Maar wat ik, ook nu weer, toch echt de twee grootste uitdagingen vindt met ondernemen zijn focus houden op wat je doet en de onzekerheid van geld. Het steady inkomen wat je hebt in loondienst kan een stuk grilliger zijn wanneer je onderneemt. De ene maand komt er bijna niks binnen, de andere maand komt nog net niet de zilvervloot binnen varen haha. Maar ik heb wel geleerd dat ik mij er niet druk om moet maken, omdat het eigenlijk toch altijd weer goed komt. En qua focus, ik doe nu wat ik het liefste doe, dat helpt enorm!


3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Wanneer je onderneemt is een goed netwerk belangrijk. Met zijn alle weet je veel meer dan alleen. Hoe weinig zin je soms ook kan hebben in ‘het netwerken’ maar hoe belangrijk en vaak toch ook hoe leuk het kan zijn! Helemaal bij de Interieur club borrels. Daarnaast lijkt het mij goed om gelijkgestemde te spreken, te helpen of een brandende vraag die ik heb te droppen. En last but not least, ik hoop ook geïnspireerd te worden!


De kick-off van De Interieur Business Club staat gepland op donderdag 8 februari bij de flagshipstore van Moooi in Amsterdam! Een besloten avond voor de Business Club members. Wil jij jij er ook bij zijn? Laatste plekken: contact@deinterieurclub.com.コメント


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page