top of page

Mijn grootste uitdaging is om interieurontwerper en ondernemer tegelijkertijd te zijn!

Over 10 dagen begint De Interieur Business Club! Inmiddels bestaat deze groep met ambitieuze en ondernemende interieurprofessionals uit meer dan 80 members. De deuren om in te schrijven sluiten op 31 december of als we de maximale 100 members bereikt hebben. Tijdens de besloten live talks behandelen wij actuele onderwerpen met inspirerende gasten en experts. Een ding is zeker,  je gaat geïnspireerd naar huis met concrete handvatten voor jouw interieurbedrijf! Is het voor jou ook een uitdaging om interieurontwerper en ondernemer tegelijkertijd te zijn?

 

De tijd van saaie bezoeken aan interieurbedrijven, interieurbeurzen en interieurwinkels is voorbij, alles draait om inspiratie en beleving. Veel interieurbedrijven begrijpen dat gelukkig. Daarom gaan wij met de members van De Interieur Business Club regelmatig bij bedrijven langs voor een Business Breakfast of Lunch Session.  Echt contact maken met de mensen achter het bedrijf en kijken wat daaruit kan onstaan!Meet twee members van De Interieur Business Club: interieurachitect Dick Mulders en startend interieurontwerper Daisy Rasmussen!


Naam: Dick Mulders

Interieurbedrijf: DMD Amsterdam

Functie: Interieurarchitect

Plaats: Amsterdam


1. Wat doe je in de interieurbranche?

DMD Amsterdam richt zich met name op het interieur ontwerp van residenties en hotels.


2. Hoelang ben je al aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging?

Ruim zes jaar geleden heb ik DMD Amsterdam opgericht. In mijn ogen is de grootste uitdaging om ondernemer en ontwerper tegelijkertijd te zijn. Hoe kun je groeien en van wie kun je leren?


3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Ik moedig nieuwe initiatieven graag aan en nu kan ik er zelfs onderdeel van uitmaken. Nieuwe mensen ontmoeten en leren van elkaar is een van de redenen waarom ik deelneem aan De Interieur Business Club.


Naam: Daisy Rasmussen

Interieurbedrijf: DR Interieur Design

Functie: Interieurontwerper

Plaats: Zevenbergen


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Ik ben mijn carrière begonnen bij de Mandemakers Groep en heb daar gewerkt voor eerst Piet Klerkx en later Riant Stoutenbeek, tijdens deze werkzaamheden heb ik de Nia Academie gevolgd, wat ik echt geweldig vind aan dit vak is om mensen blij te maken met iets wat hun zelf graag willen en welke dus vaak weggaan met een prachtig interieur, dit heeft mijn passie aangewakkerd en ik wil deze ervaringen gebruiken om mijn carrière verder te doen ontwikkelen. Uiteindelijk is het doel om mezelf op te werken naar het “midden hoge” segment, zodat ik daar mensen kan blijven verrassen met schitterende en inspirerende interieurs.2. Hoelang ben je aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging? 

Sinds 2 januari 2023 ben ik als ondernemer actief, ik ben gestart met mijn eigen bedrijf genaamd DR Interieur Design en waarom toen? Voor mij voelde het als een nieuwe mogelijkheid met frisse hoofdstukken en aangezien het begin van het jaar vaak synoniem staat voor nieuwe kansen en mogelijkheden daar heb ik besloten dat dit het juiste moment was. Ik investeer momenteel veel tijd in het bezoeken van beurzen en het volgen van extra trainingen om mijn horizon nog breder te maken, beurzen zijn handig voor leverancier contacten en het opdoen van inzichten in de markt. Dit heeft mij nu al een completere styliste gemaakt als in het allereerste uur, aangezien ik veel ideeën heb kunnen toepassen met de inzichten die ik zelf heb. 


3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Sinds het begin van de Interieur Club volg ik Mark Timo en Gertrude al op de voet. Ze delen waardevolle tips, en omdat ik momenteel de uitdaging ervaar om mijn onderneming stevig neer te zetten, hoop ik door deel uit te maken van deze selecte club veel te leren en kunnen sparren over diverse uitdagingen die ik nog niet zelf heb meegemaakt, het wiel is immers al een keer uitgevonden. Het is voor mij een kans om mezelf echt te ontwikkelen. Bovendien bieden de georganiseerde meetings en borrels niet alleen een geweldige kans om te netwerken, maar ook om te genieten. Ik ben ervan overtuigd dat deze ervaringen mijn onderneming en persoonlijke groei aanzienlijk zullen verrijken.


Wil jij ook deel uitmaken van onze Business Club? Wacht dan niet te lang! Heb je geen aanbeveling of heb je nog een vraag? Stuur dan een email naar contact@deinterieurclub.com!


In de eerste podcast van december ging Mark Timo in gesprek met Business Club Members interieurontwerper Marielle van Essen en lichtontwerper Clarissa van Holland. Luister hier hun verhaal op Apple of Spotify!Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page