top of page

Nieuw! Interieur Carriere, de plek voor de beste vacatures in de interieurbranche!

Tijdens de netwerkborrel afgelopen vrijdag is een nieuwe website gelanceerd: Interieur Carrière. De plek voor de beste vacatures in de interieurbranche en projectmarkt. Interieur Carriere is een initiatief van Jeroen Glas en Mark Timo.


In Nederland werken er zo’n 140.000 mensen in de interieur-en woonbranche. De interieurwereld is een dynamische wereld met veel mooie en diverse functies. Maar helaas is er in de interieurbranche geen goede plek voor het vinden en het plaatsen van vacatures. Sinds 1 maart wel: Interieur Carrière!Waarom een nieuwe website Interieur Carriere met vacatures voor de interieurbranche?


Jeroen Glas: "Zelf was ik anderhalf jaar geleden op zoek naar een baan in de interieurbranche en realiseerde mij dat er een gebrek was aan een platform dat specifiek gericht was op mensen die op zoek zijn naar een baan in deze branche. Met mijn vader in de werving en selectie heb ik op een positieve wijze recruitment ervaren. Niet de schreeuwerige kant met ongewenste LinkedIn berichten en opdringerige recruiters. Nee, een specialistische kant met enthousiaste partijen die samen de beste match maken."Mark Timo: De interieurbranche is een dynamische wereld met veel mooie en diverse functies. Bij De Interieur Club kregen wij veel vacatures doorgestuurd van onze partners maar daar willen wij de focus houden op onze podcast, Business Club en netwerkborrels. Ook krijg ik vaak de vraag of ik nog een leuke baan weet omdat ik bij zoveel interieurbedrijven kom. Het was daarom een logische stap om Interieur Carrière te starten omdat er veel behoefte is om mensen die een baan zoeken te koppelen met bedrijven die vacatures hebben en andersom. De eerste vacatures staan al online!


Σχόλια


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club