top of page

Nog 18 dagen De Interieur Business Club gaat beginnen!

Je bent wie je kent! Bij De Interieur Business Club leg je contacten met andere interieurondernemers die relevant zijn voor jouw netwerk en die net als jij de ambitie hebben om succesvoller te worden! Wist jij dat 31% van de ZZP'ers van zijn of haar klanten binnenhaalt via een fysiek zakelijk netwerk. Daar gaan wij met elkaar aan bouwen!


Over 18 dagen gaan de deuren dicht om jezelf aan te melden voor de Business Club voor interieurprofessionals. Wil jij je nog aanmelden? Neem dan nog even contact met ons op. De komende dagen sluiten wij de laatste members aan!


Deze week stellen wij De Interieur Business Club Members Larissa Tanka en Marieke Everhardus aan je voor!


Naam: Larissa Tanka

Interieurbedrijf: TANKA Identity Projects

Functie: Interieurontwerper + trendonderzoeker

Plaats: Amsterdam


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Als interieurontwerper ben ik gespecialiseerd in de zakelijke markt met een focus op retail. Hierbij onderzoek ik hoe een klant ruimtes expressie wil geven, wat de kracht van het merk uitdraagt en versterkt. Naast deze werkzaamheden ben ik eveneens trendonderzoeker waarbij ik de ontwikkelingen binnen kunst en design nauwlettend volg en inzet. De Milaan Design Week is een jaarlijks terugkerend event en voor het eerst organiseer ik in 2024 Connected Tours gedurende deze week.


2. Hoelang ben je aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging?

Sinds 2018 ben ik naast mijn vaste baan als retail designer begonnen en in 2020 volledig zelfstandig gegaan. Toen wist ik niet dat de coronapandemie eraan zat te komen en dat zorgde helaas voor een moeizame start. Het is een uitdaging om met ondernemers te werken die een sterke visie hebben op hun bedrijf. Het spel om deze klanten te laten zien wat er nog meer mogelijk is, buiten de gebaande paden, maakt het werk voor mij erg leuk.


3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Het vertrouwde gevoel ontstond toen ik voor het eerst bij een van de borrels kwam. Al snel heb ik hier heel veel leuke en ondernemende mensen ontmoet. De Interieur Business Club zorgt voor meer diepgang in mijn werkveld en mogelijkheden in het uitbreiden van mijn netwerk. Daarnaast is de groep leden al flink gegroeid en ik kijk ernaar uit om meer nieuwe leden te ontmoeten. De eerst busrit naar IMM Keulen staat al gepland, gezellig!


Naam: Marieke Everhardus

Interieurbedrijf: Concept M

Functie: Interieurontwerper

Plaats: Barneveld


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Als interieurontwerper en eigenaar van Concept M houd ik mij bezig met het ontwerpen, begeleiden en adviseren van verbouwingen van A tot Z voor de particulieren en zakelijke markt, veelal voor bestaande woningen. Daarnaast organiseer ik dit jaar voor het eerst, samen met fotograaf NIQNIQ, een volledig georganiseerde reis naar de Salone del Mobile in Milaan voor interieurprofessionals die nog niet eerder in Milaan zijn geweest en prettig vinden om hierin te worden ontzorgt. Dit onder de naam Glossyclouds reizen.


2. Hoelang ben je aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging?

Na jarenlang in managment ondersteunende functies te hebben gewerkt ben ik in 2020 na opleiding aan de NIA gestart als zelfstandig ondernemer. De grootste uitdaging vind ik focussen op de juiste doelgroep en misschien ook wel projecten. Als creatief ondernemers-brein bruis ik elke dag van de ideeën die ik het liefst allemaal uitwerk. 


3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Netwerken is essentieel als ondernemer om te doen maar soms ook best wel een drempel merk ik, maar met gelijkgestemde is altijd prettig om te sparren. Daarnaast hoop ik uit de live talks heel veel inspiratie te halen en het verhaal van de ondernemer te horen. Ik ga aan op ondernemersverhalen.


Heb jij de nieuwste aflevering van De Interieur Club Podcast al beluisterd? In aflevering 105 gaat het over je eigen vloerkleed ontwerpen!


コメント


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page