top of page

Nog 30 dagen om jezelf aan te melden voor De Interieur Business Club! Meet onze member!

Op 1 januari start De Interieur Business Club. De plek voor interieurprofessionals voor verdieping, inspiratie en voor je netwerk. "Veel van mijn vrienden ondernemen niet, de Business Club is precies waar ik zelf behoefte aan heb" aldus Gertrude van den Brink. ''Onze netwerkborrels zijn altijd ontzettend gezellig en echt een plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Wij merkten dat er veel interieurondernemers ook behoefte hebben aan meer verdieping en dus was De Business Club een logische stap als nieuwe toevoeging aan De Interieur Club."


Wij stellen weer twee Business Club Members aan je voor!

Naam: Kelly Olman

Interieurbedrijf: Kelly Interieurdesign

Functie: Interieurontwerper

Plaats: Zaandam


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Ik heb een interieur ontwerpstudio waarmee we ons met namen focussen op het design van vakantiewoningen in NL en buitenland. We combineren een mooi esthetisch plaatje met keuzes die aansluiten op het dagelijks leven van de bewoners. Ik kruip graag in de huid van mijn klanten om ook de onderliggende behoeften boven tafel te krijgen en de bewoners te verassen met een leefomgeving die perfect past.

2. Hoelang ben je al aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging?

Sinds 2019 draait mijn studio en in de afgelopen jaren ben ik tegen verschillende uitdagingen aan gelopen die me hebben gebracht op het punt waar ik nu ben. Van het vinden van de juiste doelgroep om te bedienen tot het ontwikkelen van een passend financieel systeem. Mijn grootste uitdaging blijft: tijd. Het liefst doe ik alles zelf, maar een team om mij heen verzamelen heeft de grootste groei mogelijk gemaakt. Delegeren en vooral loslaten blijven altijd een uitdaging.

3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Ondernemen is een ontzettend leuk spel waar ik van geniet. Vooral de vrijheid en de mogelijkheden. Wat is soms mis, is het sparren met collega’s over uitdagingen die op mijn pad komen. Met de Business Club hoop ik gelijkgestemde te treffen die soortgelijke uitdagingen kennen of eerder hebben gekend. Van elkaar leren en elkaar verder helpen.


Fotocredits: Roos Oosterbroek

Naam: Marije Duijn

Interieurbedrijf: Studio Yellow Block

Functie: Interieurontwerper

Plaats: Amsterdam


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Ik ben zelfstandig ondernemer en heb mijn eigen interieur ontwerpbureau: Studio Yellow Block. Ik help particulieren bij het ontwerpen van nieuwbouwwoningen en woningen die verbouwt moeten worden. Ik richt mij daarin op mensen die minder veilige keuzes willen maken en meer kleur en pit willen in hun interieur. Ook ken je mij wellicht van Het Nieuwbouw Handboek dat ik 2 jaar geleden heb uitgegeven.


2. Hoelang ben je al aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging?

Ik ben in 2019 gestart met mijn onderneming. Ik heb mezelf omgeschoold omdat mijn carrière als business analist in de retail toch niet helemaal een goede match was.

Als ondernemer zijn er elke dag uitdagingen. Bij elke nieuwe fase of nieuwe plannen binnen het ondernemerschap komen er ook weer andere uitdagingen om de hoek kijken. Dat houdt het spannend, maar zeker ook uitdagend. De laatste tijd merkte ik dat ik mijn werk niet meer alleen aan kan en ben ik bezig met uitbreiding. Daarin komen er ook weer allerlei nieuwe dingen op je af.


3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Ik neem deel aan De Interieur Business Club omdat het goed is om met elkaar te sparren over kansen en uitdagingen die op je pad komen. Zo hoef je het wiel niet altijd alleen uit te vinden en kun je van elkaar leren. Ook heb ik nog geen borrel van De Interieur Club overgeslagen (meestal word ik de deur uitgeveegd tegen sluitingstijd ;-) ) en ben ik altijd in voor een gezellige club gelijkgestemden om mij heen. Ik kijk er naar uit om met de leden van De Interieur Business Club meer de verdieping op te zoeken.


Lijkt het je leuk om ook onderdeel te zijn van De Interieur Business Club? Kijk hier voor meer informatie! Heb je geen aanbeveling? Stuur dan even een mailtje naar contact@deinterieurclub.com!


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page