top of page

Ontwerper Marcel Wanders in De Interieur Club Live Talk op Business Tuesday

Mark Timo en Gertrude van den Brink gaan in de volgende De Interieur Club Live Talk in gesprek met ontwerper Marcel Wanders. In De Interieur Club Live Talks zijn ondernemers en interieurprofessionals uit de branche te gast. Informatieve en inspirerende gesprekken met na het gesprek de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze gasten.


Marcel Wanders vertelt je alles over zijn nieuwe bedrijf Basta, waarbij een duurzame, modulaire designbank lokaal en efficiënt wordt geproduceerd en verkocht, en voorziet je van inspiratie en ondernemerslessen. Over het wie, wat en waarom van het in de markt zetten van een nieuw en duurzaam product. En zoals bij iedere Live Talk mag jij zelf ook vragen stellen aan Marcel Wanders!


Business Tuesday is terug!

Op dinsdag 3 oktober komt de vt wonen & design beurs terug met Business Tuesday. Dit is de dag met een speciaal programma voor interieurprofessionals. Jij kan op de eerste dag van de beurs andere ondernemers uit de interieur- en designbranche ontmoeten voor een prikkelend programma bestaande uit Business Talks, Power-up Panels, een Business netwerklunch en een Highlight Tour over de beurs!


Over Marcel Wanders

Marcel Wanders is een toonaangevend product- en interieurontwerper. Met zijn ontwerpstudio was hij verantwoordelijk voor meer dan 1.900 iconische product- en interieurontwerpervaringen over de hele wereld voor particuliere klanten en premiummerken zoals Alessi, Amsterdam Airport, Audi, Baccarat, Bisazza, Christofle, Kase Corporation/ Decorte, Flos, KLM , Hyatt Hotels Corporation, LH&E Group, Louis Vuitton, Miramar Group, Morgans Hotel Group en tientallen anderen.

Marcel Wanders

De voornaamste zorg van Marcel Wanders is om de menselijke maat terug te brengen in design, waarmee een ‘nieuw tijdperk van design’ wordt ingeluid, waarin ontwerper, ambachtsman en gebruiker herenigd worden. In dit proces tart Marcel Wanders het designdogma en geeft hij er de voorkeur aan zich te concentreren op holistische oplossingen in plaats van op technocratische. In dit universum wordt de kilheid van het industrialisme vervangen door de poëzie, fantasie en romantiek van verschillende tijdperken, levendig tot leven gebracht in het hedendaagse moment.


Ticket voor Business Tuesday!

De early bird tickets zijn hard gegaan en zijn inmiddels uitverkocht. Een ticket kost 64 euro, ex. btw. Wees er snel bij; het aantal plekken is beperkt en we verwachten dat dit evenement snel is uitverkocht. Gebruik de code BUSINESSTUESDAY23 om businesstickets te bestellen. UITVERKOCHTComments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify