top of page

Onze gasten in DIC Live Talks op Design District!

Eind van de maand is het zover! De Interieur Club opent iedere dag op Design District in Rotterdam het programma. Mark Timo of Gertrude gaan in De Interieur Club Live Talks in gesprek met inspirerende gasten. In dit artikel blikken wij vooruit op de gasten en onderwerpen. Jij kan bij een DIC Live Talk zijn en vragen stellen aan onze gasten! Meld je op tijd aan want er is beperkt plek in de zaal.


 

Wie zijn er te gast in de DIC Live Talks op Design District?


Woensdag 29 mei | Interieurondernemer Hans Lensvelt


Hans Lensvelt wordt niet voor niets genoemd als een van de meest innovatieve meubelfabrikanten. Hij werkt samen met architecten, ontwerpers en kunstenaars als Joep van Lieshout, Maarten Baas, Richard Hutten en Piet Heijn Eek. Ook was hij jarenlang mede­-eigenaar van Moooi, het label van Marcel Wanders.


Veel bekende architectenbureaus schakelen Lensvelt in bij de inrichting van nieuwe interieurprojecten zoals bijvoorbeeld Hotel Casa in Amsterdam, de publieke ruimtes van musea als het Boijmans van Beuningen, het Stedelijk Museum en Museum De Pont.
Donderdag 30 mei | Hoe AI de interieurbranche op zijn kop gaat zetten!


AI is here to stay! Op onze laatste Business Club avond hebben wij twee AI-workshops georganiseerd. Veel interieurprofessionals weten wel dat ze er iets mee moeten. Hoe gaat het de interieurbranche veranderen en hoe kan je het praktisch gebruiken? Te gast bij Mark Timo zijn AI-expert Michel Ariëns, Evelien Reich en interieurarchitect Michiel de Zeeuw.


Hoe gaat de functie van een architect, ontwerper of stylist er uit zien? En hoe kunnen interieurbedrijven gebruik maken van AI. Wat zijn eerste stappen die je zou kunnen nemen bij het gebruik van AI? Je hoort het donderdag 30 mei op Design District!Vrijdag 31 mei | Hospitality Design met interieurarchitect Esther Stam & horecaondernemer en ontwerper Casper Reinders


Hospitality Design is hot! Hospitality draait om beleving en moet als interieurprofessional er voor zorgen dat het hele plaatje klopt. Gertrude gaat in gesprek met Esther Stam en Casper Reinders. Hoe pakken zij een horecaconcept aan en welke learnings kunnen ze jou meegeven?


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page