5 tips! Hoe bepaal je je prijs als interieur professional?

Bijgewerkt op: 4 mrt.

Afgelopen maanden is deze vraag regelmatig voorbij gekomen in onze Interieur Talks op Clubhouse. Deze vraag leeft onder interieurprofessionals en er ontstaat altijd een discussie. Waar doe je nou goed aan?


Maandag 20 september hebben wij het gehad over prijsbepaling hebben in Interieur Talk. Hoe bepaal je nou je prijs? Moet je pakketten aanbieden? Zet je je prijs op je website? Deze talk is nu uitgebracht bij De Interieur Club Podcast:


Wat wil jouw klant?

Jouw website is je visitekaartje, maar welk aanbod zet je nou op je website? En hoe omschrijf je dan wat je aan gaat bieden zodat het de juiste klanten aantrekt?


Op veel van de interieuropleidingen krijg je het advies om pakketprijzen aan te bieden zodat het overzichtelijk is en zodat jouw klanten kunnen kiezen. Maar is dit nog wel van deze tijd?


En is dit wat jouw klant wil? Er zijn interieurontwerper / stylisten die pakketprijzen aanbieden en waarbij dit goed werkt. Maar er zijn er ook die helemaal geen prijzen online hebben staan. Wat past het beste bij jou en waar moet jij jezelf mee vergelijken?


5 tips

In de Interieur Talk over prijsbepaling hebben wij het hier uitgebreid over gehad, maar hier alvast 5 tips:

  1. Stel jezelf de vraag wie is je klant en wat zou die willen?

  2. Heb jij pakketprijzen maar willen klanten toch steeds iets anders?

  3. Wat past bij jouw aanbod/service?

  4. Zoek een collega interieurprofessional om mee te sparren!

  5. Luister iedere maandag mee met Interieur Talk om 12.00 uur!


Wil jij zakelijk beter worden en dus een beter resultaat met jouw interieuropdrachten behalen? Kijk dan ook even naar deze cursus:INTERIEUR BUSINESS STARTERS KIT

 

 

Hey startende interieurprofessional!

Ben jij er klaar voor om jouw interieurdroombedrijf te bouwen?

Dat kan nu met de Interieur Business Starters Kit van De Interieur Club. Ga aan de slag zodat jij met deze stevige basis de interieurwereld kan veroveren!

Image by Spacejoy

NIEUW
VANAF 
1 mei

Interieurprofessional? Join the Club!

Bedankt! Je ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief!