top of page

Wat is de beste interieuropleiding van Nederland?

Wij krijgen wekelijks veel vragen over wat de beste interieuropleiding van Nederland is. Dat is een ingewikkelde vraag om te beantwoorden omdat je jezelf moet afvragen waar je precies naar op zoek bent. De verschillende opleidingen bieden ander lesmateriaal maar ook een bepaalde onderwijsvorm of docent kan wel goed of niet goed bij jou passen. En natuurlijk zit er ook aan iedere opleiding een ander prijskaartje. Wij horen veel positieve verhalen over de verschillende interieuropleidingen maar ook verbeterpunten. Wij zijn benieuwd naar jouw mening!


150 interieurprofessionals gezocht!

Heb jij een interieuropleiding gevolgd? Wij zouden het interessant vinden als jij ons kan helpen en dat je onderstaande vragenlijst zou willen invullen. Wij horen veel positieve verhalen over de verschillende interieuropleidingen maar ook verbeterpunten. Wij zijn heel benieuwd hoe jij je interieuropleiding ervaren hebt en wat de gemene delers zijn die wij uit het onderzoek kunnen halen. Ook willen we minimaal 150 interieurprofessionals die het onderzoek hebben ingevuld zodat het een representatief onderzoek is. Invullen duurt 3 minuten!


Resultaten beste interieuropleiding van Nederland

Tot en met 30 september 2023 kan jij de vragenlijst invullen. Daarna gaan wij de resultaten analyseren (indien er minimaal 150 deelnemers zijn). Wij zullen in oktober de resultaten delen in onze wekelijkse nieuwsbrief. De vragenlijst is anoniem en wij zullen alleen de algemene resultaten en meest voorkomende opmerkingen met iedereen delen. Doe jij ook mee?


Vul hieronder de vragenlijst in (tot en met 30 september 2023) over de door jou gevolgde interieuropleiding! Wij zijn heel benieuwd naar de resultaten en zullen de algemene resultaten (anoniem) in oktober in onze wekelijkse nieuwsbrief met jou delen!

Heb jij al geluisterd naar onze zomergasten podcast met ondernemer Femke Furnée? Luister hier op onze website of op alle bekende podcastkanalen!


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page