top of page

Welke interieurbeurzen en evenementen zijn er nog in 2023?

Ook in het tweede gedeelte van 2023 zijn er veel interieurbeurzen en evenementen voor de interieurprofessional. Wij hebben mooie evenementen voor jou op een rijtje gezet. Dus pak je agenda! Naar welk interieur- en designevenement ga jij dit jaar heen?


7 - 16 september - Maison&Object - Parijs

Maison&Objet presenteert in september een gloednieuwe beursruimte die zich volledig richt op household well-being, een belangrijke maatschappelijke trend. Exposanten uit verschillende sectoren bundelen hun krachten met als gemeenschappelijk doel: het verbeteren van ons dagelijks welzijn. De Well-being & Beauty beursruimte biedt een unieke samensmelting van body, mind & soul.


Jij krijgt gratis entree (ter waarde van 80 EUR)! Gebruik de code MODEIS23 bij het bestellen van je tickets.


16 - 24 september - London Design Festival - Londen

Het London Design Festival werd in 2003 gelanceerd. Het concept bestaat uit een ​​jaarlijks evenement dat de creativiteit van de stad Londen promoot en de grootste creatievelingen van het land aantrekt. Door heel Londen zijn er verschillende evenementen die te maken hebben met design.


Denk aan modeshows, maar ook aparte kunstwerken, kappers die de vreemdste modellen creëren en industriële ontwerpers die dingen laten zien waarvan je je afvraagt wat het is. Het is gek, apart en overschrijdt alle grenzen van het normale, maar dat is wat het zo leuk maakt. Vooral in de wijk Spitalfields lopen echte designfreaks rond en zie je de meest creatieve uitspattingen. Laat je inspireren door het abnormale en geniet van alles wat je ziet.



14 - 17 september - GLUE - Amsterdam

De vierde editie van GLUE amsterdam connected by design staat voor de deur op 14 tot en met 17 september 2023. Een prachtige vierdaagse route door Amsterdam langs de mooiste ateliers, studio’s, interieurarchitecten, design galleries, meubelmakers, design merken, ontwerpers en HUB’s. Een echte must voor designlovers! Tijdens GLUE organiseren wij onze netwerkborrel op vrijdag 15 september, koop hier je kaartje! Laatste kaarten!


27 - 28 september - ARCHITECT@WORK - Amsterdam

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 strijkt ARCHITECT@WORK neer in Taets op het Hembrugterrein in Zaanstad. Het wordt de eerste editie van het event in de metropoolregio Amsterdam. Rond het thema ‘Healthy Materials’ organiseert Architectenweb opnieuw een lezingenprogramma. Toegang is gratis!



3 - 8 oktober - BUSINESS TUESDAY op de vt wonen&design beurs - Vijfhuizen

De vt wonen&design beurs alleen voor de consument? Niet op dinsdag 3 oktober want BUSINESS TUESDAY is terug. Op de eerste dag van de beurs is er een exclusief programma voor interieurprofessionals!


Ben jij op zoek naar écht bruikbare handvatten om je interieurbedrijf vorm te geven, waardevolle lessen van rolmodellen, De Interieur Club Live Talk met ontwerper Marcel Wanders, wil je je netwerk uitbreiden en inspiratie op doen op de beurs? Tijdens BUSINESS TUESDAY krijg je dit én meer.


Kijk voor tickets: UITVERKOCHT


8 - 11 oktober - Decorex - Londen

Één van de favoriete beurzen van ontwerper Nicole Dohmen van Atelier ND Interior. Nicole vertelde in aflevering 7 van De Interieur Club Zomergasten dat zij hier geregeld heen gaat voor de beste interieurinspiratie.

Decorex in Londen is een high-end interieurbeurs met meer dan 200 merken die meubels, stoffen, verlichting en ambachten. Ontdek honderden unieke en op maat gemaakte producten van luxe interieurmerken; perfect voor je projecten.


11 - 12 oktober - Workspace design show - Amsterdam

Wat bepaalt de werkomgeving van morgen? Meer dan ooit is de toekomst gebaseerd op saamhorigheid, samenwerking en de geest van samenwerking. Werkplekken moeten omgevingen creëren die creativiteit en innovatie bevorderen en tegelijkertijd flexibel zijn voor de flexibele werkmodellen. Toegang is gratis!



21 - 29 oktober - Dutch design week - Eindhoven

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.


Dutch Design Week introduceert vanaf dit jaar tien programmalijnen, om de best mogelijke matches tussen de deelnemende ontwerpers en bezoekers. Lees meer over de programmalijnen



19 - 28 november - PAN - Amsterdam

Wil jij meer kunst in je interieurontwerpen toepassen? PAN Amsterdam is een jaarlijkse kunstbeurs in de RAI Amsterdam. PAN Amsterdam is in 1987 door zes vooraanstaande Nederlandse kunstliefhebbers opgericht. Al 35 jaar tonen kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders er hun beste stukken op het gebied van kunst, antiek en design.



Cursus opvallen in de interieurbranche volgen?

"Waarom weten klanten mij niet te vinden?" Wil jij de juiste klanten aantrekken dan moet je jezelf goed positioneren zodat klanten jouw onderscheidend vermogen herkennen en met jou willen samenwerken. Maar hoe pak je dat aan?


In deze online cursus personal branding (met een live kick off sessie in Amsterdam) gaat Olaf Korsten jou hiermee helpen! Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. Check deze link voor meer informatie!


Commentaires


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page