top of page

Workspace Design Show in Amsterdam komt eraan!

Hoe ziet de toekomst van kantoren eruit? De Workspace Design Show brengt interieurprofessionals uit de hele Benelux bij elkaar om op 11 en 12 oktober 2023 in de RAI Amsterdam samen de toekomst van de werkplek te verkennen. Ontwerp jij kantoren of ben je wellicht van plan dit toe te voegen aan je diensten? Kom dan volgende week naar deze interieurbeurs (gratis ticket)! En je kan ook een Workspace Design Talk bijwonen op donderdag 12 oktober gehost door Mark Timo of Gertrude.

Workspace Design Show

Tijdens de Workspace Design Show komen de creatiefste bedrijven, architecten, ontwerpers en eindgebruikers van over de hele wereld bij elkaar. De Workspace Design Show wordt voor de eerste keer gehouden in de RAI in Amsterdam en is de ultieme plek voor het interieur van werkruimtes. De beurs trekt lokale en internationale fabrikanten, merken en leveranciers aan. Je kan er meer dan 70 bedrijven en 300 producten zien allemaal gericht op de kantoorruimte.


Twee spannende dagen lang komen professionals uit het vak en liefhebbers bij elkaar tijdens deze bijzondere beurs en dompelen ze zichzelf onder in een wereld van baanbrekend ontwerp.

Workspace Design Talks

Luister naar inzichten van inspirerende sprekers over de toekomst van werkplekstrategie en -ontwerp tijdens de Workspace Design Talks. Tijdens de Workspace Design Talks kun je luisteren naar de inspirerendste en creatiefste leiders in het vak, die de toekomst van kantoorinrichting bespreken. Uit kantoorstatistieken blijkt dat steeds meer bedrijven hun werkruimtes beter willen inrichten voor een gevarieerd personeelsbestand dat uit meerdere generaties bestaat. Het is nu belangrijker dan ooit om werkruimtes voor mensen te ontwerpen.


Wil je het hele programma zien en de beurs bijwonen? Klik hier voor gratis ticket voor Workspace Design Show!


Mark Timo en Gertrude moderaten beiden een Talk op Workspace Design Show. Je kan deze gratis bijwonen:


10:55 – 11:40 uur What can Workplaces learn from Hospitality & Residential Designs? Host Mark Timo

13:15 - 14:00 uur Activity Based Workplaces. Host Gertrude van den Brink


Heb jij de nieuwste podcast al geluisterd? In aflevering 95 zijn Anna Nooshin en de creatief directeur Nico Tijsen van Rivièra Maison te gast!


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page