top of page
Red Carpet Elegant Modern Academy Awards Pinterest Graphic (Instagram-bericht (vierkant))

De Interieur Club Awards
Vrijdag 2 december 
The Valley in Amsterdam

Uitverkocht!

Breng hier je stem uit. Je kunt in beide categorieën één keer stemmen. Stemmen kan tot 30 november. Namens de genomineerden, bedankt!

 Wij maken de winnaars op vrijdag 2 december bekend tijdens de netwerkborrel bij

The Valley in Amsterdam.

De Interieur Club Awards

Tijdens De Interieur Club Netwerkborrel op vrijdag

2 december gaan wij De Interieur Club Awards 2022 uitreiken. De prijzen die te winnen zijn:

 • Interieurprofessional van het jaar

 • Interieurtalent van het jaar

Onze vakjury heeft per categorie een shortlist gemaakt met 3 genomineerden. Uiteindelijk

bepaal jij wie er dit jaar met de felbegeerde awards naar huis gaan.

Tot 30 november kan jij stemmen!

1.png
2.png

Interieurprofessional van het jaar 2022

 

Welke interieurprofessional heeft in 2022 indruk gemaakt met zijn of haar interieurprojecten? Wie heeft een mooi interieurmerk of product verder uit kunnen bouwen? Welke professional heeft het interieurvak verder geholpen en is bezig met de volgende stap? 

Genomineerden
Interieurprofessional van het jaar  2022

VN8A6630.webp

Atelier ND Interior | Nicole Dohmen & Andrea van Well

Bij de interieurs die Atelier ND Interior van Nicole Dohmen en Andrea van Well creëren ontstaat een soort magische energie door hun kleur en print gebruik. Ze zijn een relatief jong bureau dat uitblinkt in het mixen van bijzondere materialen en stoffen met design, vintage en kunst. Het uitbalanceren van zoveel verschillende ingrediënten is knap en maakt indruk met als zichtbaar hoogtepunt het interieur dat ze voor Carice van Houten realiseerden eerder dit jaar. Met een groeiende behoefte bij een groter publiek aan inspiratie hoe je kleur kan inzetten om een interieur persoonlijk te maken zijn zij een lichtend voorbeeld. Daarnaast verkopen ze interieurproducten waarmee je hun wereld in huis kunt halen en zijn ze veelvuldig te zien in toonaangevende interieurbladen in binnen en buitenland.

 • Instagram

La Nena | Marcia Godet & Gabriela Soleille

Creators of Vonn Jansen.JPG

Marcia en Gabriela waren ooit collega's bij Denham en vonden elkaar in hun gezamenlijke liefde voor interieur. Samen zijn ze La Nena opgezet waarbij ze schitterend Spaans microcement aanbieden in toepassingen die verder gaan dan andere aanbieders in de markt. Naast de gebruikelijke toepassing op wand en vloer bieden ze ook tal van supertoffe interieurproducten aan die ze zelf ontwerpen. Daarnaast zijn ze in staat om tailormade interieurprojecten te realiseren. Door deze combinatie aan activiteiten tillen ze de techniek en het materiaal naar een hoger niveau. Van badkamermeubel tot volledige winkelinrichting, ze doen het allemaal. Gabriela heeft voor de Nederlandse markt een speciale training op gezet voor de mensen die hier voor hun werken, zodat de projecten in NL dezelfde kwaliteit hebben als in Spanje. Het materiaal past perfect in de trend voor een meer natuurlijke look en feel in huis en alles is handwerk. De herwaardering van het ambacht en de eigentijdse invulling die zij eraan geven was voor mij ook een belangrijke reden om ze te nomineren. In de afgelopen periode is hun ster snel gestegen en steeds meer mensen, zowel professionals als particulieren, weten de weg naar hun showroom in Haarlem te vinden. 

 • Instagram

Vonn Jansen | Sophie en Nick Jansen

Vonn Jansen is een nieuw en jong designmerk met een solide, betrouwbare basis. Ons familiebedrijf is 25 jaar geleden begonnen door onze vader en dit heeft ons de mogelijkheid gegeven traditionele ambachten te gebruiken op een moderne manier. Het in eer houden van dit ambacht in combinatie met optimaal gebruik van de beste materialen, oog voor 
verduurzaming en het opzoeken van de grenzen in ontwerp, maken onze producten uniek.

 

Ons streven is om in de toekomst een gevestigd merk te worden en een unieke toevoeging te zijn in de designwereld met een zo klein mogelijke CO2-voetafdruk.

 • Instagram

Interieurtalent van het jaar 2022

 

Van wie gaan wij de komende jaren nog veel plezier hebben? Wie is er nog niet zo heel lang bezig maar maakt wel al indruk in de interieurbranche? Wie heeft zoveel talent voor het interieurvak en kunnen we niet meer om heen?

3.png

Genomineerden
Interieurtalent van het jaar  2022

Unknown.jpeg
NS2201 Nox Studio - JJ Cremerplein Amsterdam 047 1600px (2).jpg
Betul Canbaz.png

Studio Noun | Sandra Keja-Planken

Sandra Keja-Planken is een multi talent; kunstenaar en interieurontwerper. Haar werk gaat over de relatie tussen mensen, de natuur en de natuur van de mens.  Ze maakt wandtapijten en vloerkleden met eucalyptus, bamboegaren, deadstock en gerecyclede kleding. Ook haar behang, lampen en tafels krijgen vorm uit de natuur. Wat aanspreekt in het werk van Sandra is het expressieve kleurgebruik en dat je alles mag (en haast wel móet) aanraken door de uitnodigende texturen die ze gebruikt. Heel sterk vind ik dat ze naast dit fysieke element digitale werelden creëert voor haar producten waar we ze kunnen ervaren in oneindige droomwerelden. Naast zowel particuliere als commerciële interieurprojecten was zij de afgelopen Dutch designweek curator van de tentoonstelling ‘MESSMERIZING’ waar ze werk van verschillende designers samenbracht en zo het tijdsbeeld van een aanstormende jonge groep designers liet zien.

 • Instagram

Nox Studio | Anne van Heugten

In een zee van Japandi interieurmakers springt Nox Studio van Anne van Heugten er echt uit. Ze is nog niet zo heel lang bezig en toch tonen haar projecten, stuk voor stuk een waar feest vol kleur, dessin en textuur, een hoge mate van bekwaamheid. Ze is begonnen met het maken van kussens en dit is uitgegroeid tot een full-service interieurbureau met een speciale expertise op het gebied van soft furnishings. Ze is heel savvy is in het inzetten van social media en pop-up events. Door on- en offline met elkaar te combineren bouwt ze slim aan haar zichtbaarheid en following. One to watch!

 • Instagram

Betül Canbaz

Na enkele jaren in de modewereld te hebben gewerkt, startte Betül Canbaz met het verzamelen van unieke objecten. De zeldzame vondsten vervullen nu een centrale rol in de filosofie van Betül Canbaz Interiors, dat in Eindhoven haar thuisbasis heeft. Een veilige haven om te onthaasten, terug te trekken en op te laden. Een plaats waar grote én kleine momenten in het leven gevierd worden. Een uitnodigende plek die ruimte biedt voor geborgenheid en geluk. Het zijn de warmte en gastvrijheid die doorklinken in ieder interieur. Met uitzonderlijke ontwerpen daagt Betül haar opdrachtgevers uit buiten de gebaande paden te gaan. In een persoonlijk traject ontwikkelt ze ‘eigen’ concepten die een statement maken. In samenwerking met een team van specialisten, realiseert ze weergaloze sfeerkamers voor particulieren, zakelijke opdrachtgevers in commercie en retail, hotels en restaurants. 

 • Instagram

Je kan niet meer stemmen!

Anker 1

De Interieur Club Awards vakjury 2022

Credits Anne Timmer 1.jpg

Fotocredits: Anne Timmer

Evelien Reich | Editor in Chief
ELLE Decoration

Twintig jaar lang creëerde Evelien Reich de mooiste stillevens voor tijdschriften als Quote, ELLE Eten, ELLE Decoration, Red en FD Persoonlijk. Als Editor in Chief van ELLE Decoration is Evelien Reich dagelijks bezig met alles wat maar met interieur te maken heeft. Altijd is ze op zoek naar nieuwe inspiratie en de allertofste items. “We willen mensen heel graag inspireren om hun eigen leefomgeving zo fijn en mooi mogelijk te maken, de ruimte waar jij helemaal jezelf moet kunnen zijn, dat moet passen als een maatpak. En daarnaast willen we heel graag laten zien wat er aan komt, waar gaan we met zijn allen naar toe, dus tot over de horizon en alle stappen om daar te komen”

Credits Jan Luijk.jpeg

Fotocredits: Jan Luijk

Linda Lagrand | Interieurontwerper

Linda Lagrand is de oprichter van Lagrand Interiors. Met haar Noorse roots heeft Linda natuur door haar aderen stromen. De stad Rotterdam - haar thuisbasis - voegt dynamiek en spannende elementen toe aan haar interieurs. Ze is een gepassioneerd kunstliefhebber en reist het liefst de hele wereld over. Ze combineert haar liefde voor hotels en mooie restaurants met haar missie om rust en warmte in interieurs te brengen. ‘Een witte muur is een gemist kans’, is haar fameuze uitspraak die haar signatuur onderstreept.
Haar projecten zijn gepubliceerd in oa Elle Decoration Nederland en Duitsland, The Wall Street Journal, 25 Beautiful Homes UK en Harper’s Bazaar en ze was eerder dit jaar op tv te zien, waar zij door een cameraploeg gevolgd werd in haar werk als designer.

Jan Agelink | Trendforecaster

Jan Agelink 2.jpg

In mijn werk als trendforcaster sta ik eigenlijk altijd wel áán, omdat de inspiratie op straat ligt en een winkelbezoek ook meteen een vergelijkend waren onderzoek wordt. Maar ik vind het leuk en doe het met mijn hart, vooral als ik op een designweek in Eindhoven of ergens in het buitenland net afgestudeerde designers, de meest geweldige ideeën zie presenteren. 
Dan voel je hoe zij de nieuwe wereld gaan vormgeven!
Mijn werk bestaat eigenlijk uit het visualiseren van dit nieuwe gevoel over de toekomst, naast al dat bekijken en bezoeken gaat het om intuïtie en de juiste beeldtaal vinden om onze klanten te inspireren. Al ruim twintig jaar maak ik samen met mijn team van Buro Jantrendman deze visuele trendpresentaties in allerlei vormen voor de design, interieur en mode industrie.
Als we na een intensieve periode een presentatie hebben gemaakt denk ik altijd even; 'wat zou er nou hierna komen? 
Op zulke momenten val ik even een beetje in een gat. 
En dan op een onbewaakt moment, op straat, kom ik altijd weer het begin tegen van het volgende verhaal.

Logo_MolteniC-Dada.png
Logo_Co.png
Zimmer-Rohde-914x1024.jpg
LG-SIGNATURE-LOGO_W.jpg
Geberit-Logo.svg.png

De locatie
The Valley Amsterdam
Molteni&C|Dada Flagship Store

Het spectaculaire The Valley mag je gerust een architectonisch hoogtepunt noemen. Met glazen gevels, ‘hangende’ appartementen, (dak)tuinen van tuinarchitect Piet Oudolf en een ‘plein’ op de vijfde etage met een glazen vloer, is het een van de opvallendste nieuwe gebouwen van ons land. De drie grillige torens verrezen afgelopen tijd aan de Zuidas in Amsterdam. Een prestigieus project van het Rotterdamse architectenbureau MVRDV, dat ook de Markthal en Depot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam ontwierp. In The Valley vind je luxe appartementen, kantoren, horeca en de Molteni&C|Dada Amsterdam Flagship Store.

De Flagship Store is verdeeld over 800m2 tussen de begane grond, de 26e en de 27e verdieping, verbonden door een privélift, waar de panoramische GREEN gastrobar van chef-kok Peter Lute zich bevindt, volledig ingericht met Molteni&C|Dada items.

Molteni&C _ Dada_09 Amsterdam Flagship Store_HR.jpg
Molteni&C _ Dada_01 Amsterdam Flagship Store_HR.jpg
 • De Interieur Club Netwerkborrel X Design Post Amsterdam vrijdag 17 maart 18:00 - 21:00 uur
  17 mrt. 18:00 – 21:00
  Design Post Amsterdam, L-M-T, Cruquiusweg 111, 1019 AG Amsterdam, Nederland
  Andere interieurcollega's ontmoeten op een toffe locatie in Amsterdam? Op zoek naar samenwerkingen? Lekker borrelen met andere interieurprofessionals? Locatie Design Post Amsterdam!
 • De Interieur Club Awards / Netwerkborrel vrijdag 2 december 18:00 - 21:00 uur UITVERKOCHT
  02 dec. 2022 18:00 – 21:00
  The Valley | Molteni&C|Dada, Beethovenstraat 305, 1082 LC Amsterdam, Nederland
  Andere interieurcollega's ontmoeten op een toffe locatie in Amsterdam? Op zoek naar samenwerkingen? Lekker borrelen met andere interieurprofessionals? Tijdens deze netwerkborrel gaan wij De Interieur Club Awards uitreiken! Toffe locatie bij The Valley op de 26/27ste verdieping!

Heb jij al naar onze laatste podcasts geluisterd?

PODCAST COVER.png
PODCAST COVER.png
bottom of page