top of page
TableDuSud202205-60.jpg

Table du Sud

Table du Sud is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het maken van eikenhouten tafels met een metalen- of eiken onderstel vanuit de eigen werkplaats in Heeze. Inmiddels is ons assortiment flink uitgebreid, waardoor klanten voor hun hele interieur op maat bij ons terecht kunnen.

Table Du Sud 202205-34.jpg
TableDuSud202205-49.jpg

Contact opnemen:

Contactpersoon:

Esmee Wilting

Table du Sud - Vertical logo - v2_2x.png
Esmee.png

Over Table du Sud

Thuis. Een stukje vertrouwdheid, veiligheid en gezelligheid. Je wilt er jezelf kunnen zijn, toch? Bij persoonlijkheid hoort authenticiteit en wij vinden dat je interieur dit ook moet uitstralen om jou écht een thuisgevoel te geven. Onze ervaring is dat er teveel standaardopties zijn op het gebied van meubels. Teveel massa. Dus wij doen het anders.

Wij maken meubels die jij zelf samenstelt. De afmeting, het materiaal en de kleur. Hierdoor verenigen we persoonlijke smaak met innovatie en design. Table du Sud biedt kwaliteit zonder tussenhandel, met als doel om een van de meest toonaangevende meubelbedrijven te worden in de Benelux.

 

De specialiteit van Table du Sud is en blijft het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om je interieur compleet te maken.

Speciaal voor jou als interieur professional biedt Table du Sud een partnerprogramma aan. Het programma biedt verschillende voordelen zoals kortingen, trainingen en privé shoppen.

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page