top of page
Vloerkleed-Hilversum-Vloerkledenwinkel_450x320_crop_center_2x.webp

Vloerkledenwinkel

Vloerkledenwinkel is toonaangevend in vloerkleden en een begrip in de woonbranche voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Als familiebedrijf met meer dan 40 jaar kennis van en ervaring met vloerkleden, staan wij voor kwaliteit, persoonlijk advies en de allerbeste service. Met onze B2B shop hebben onze zakelijke klanten vele voordelen.

De Interieur Club Podcast #30: Beter vloerkleden toepassen in je interieuropdrachten

In deze aflevering zijn Michiel Kroon, eigenaar van de Vloerkledenwinkel, en interieurontwerper Elvire Rombouts te gast. Het onderwerp van deze aflevering is: Hoe pas je vloerkleden beter toe in je interieuropdrachten? Vloerkleden zijn helemaal hot. Je ziet ze in de gekste vormen en kleuren. We gaan in ons in deze podcast helemaal onderdompelen in de vloerkledenwereld. Elvire heeft voor de Vloerkledenwinkel een collectie ontworpen die dit jaar gelanceerd gaat worden.

Vloerkledenwinkel Podcast
Vloerkledenwinkel
Vloerkledenwinkel hilversum
Vloerkleed interieur

Over Vloerkledenwinkel

Ben je op zoek naar het perfecte vloerkleed voor jouw project of klant? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Van klassiek en modern tot vintage of bohemian. En van groot tot klein. Zoek je een specifieke vorm, dessin of afmeting? Bij Vloerkledenwinkel vind je het kleed waar jij en jouw klant enthousiast van worden!

Wij vertegenwoordigen collecties van bijna alle gerenommeerde merken zoals Brink & Campman, De Munk Carpets en Louis de Poortere. Natuurlijk verkopen we ook unieke, exclusieve collecties van kleinere, minder bekende merken. Daarnaast ontwerpen en produceren wij ook zelf vloerkleden, zoals onze exclusieve collectie MOMO Rugs.

Wil je vloerkleden onder je eigen naam laten maken? Ook dat kan. Vrijwel alles is daarbij mogelijk; elk ontwerp, elk formaat, elke vorm en elke kwaliteit. Onze designers denken graag met je mee en creëren unieke creaties passend bij de wens van jouw klant. Je kunt bij ons terecht voor grote én kleine volumes.  

 

Ons assortiment in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in onze winkels en onze B2B-showroom.

Vloerkledenwinkel biedt haar klanten diverse handige services en tools ter ondersteuning van jouw project of business. Onze deskundige adviseurs helpen je graag met professioneel advies en projectondersteuning.
 

Contact opnemen:

Contactpersoon:

Michiel Kroon

Logo Vloerkledenwinkel
Michiel Kroon

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page