top of page
DSC_0122.jpg

Werk aan de Muur

Zoek je naar perfecte kunst voor een interieurontwerp? Werk aan de Muur biedt op maat gemaakte kunstwerken aan, passend bij ieder interieur. Bij Werk aan de Muur ben je niet aan kant-en-klare kunstwerken gebonden. Wij bieden de kunstwerken uit onze collectie in alle formaten en op diverse materialen van museumkwaliteit.

Werk aan de muur
Theobert Pot

Over Werk aan de Muur

Ben jij interieurontwerper en/of interieurstylist en wil je graag de mooiste kunstwerken adviseren aan jouw klanten? Schrijf je dan in voor hét stylistenprogramma van Werk aan de Muur. Met ons speciaal ontworpen programma ben je altijd op de hoogte van de laatste trends, krijg je adviestips, nemen we je mee in onze wereld van de verschillende hoogstaande materialen én last but not least, ontvang je inkoopvoordeel op onze collectie.

 

Lees snel verder voor de spelregels en vrijblijvende aanmelding van het stylistenprogramma.

 

- Je ontvangt twee weken lang tips & tricks via de e-mail. Met deze mails ontdek je de collecties van Werk aan de Muur, tips voor de juiste formaatbepaling en nog meer fijne handvatten voor het adviseren van de juiste kunst voor jouw project.

 

- In jouw eigen online omgeving kun je gebruik maken van handige tools. Bijvoorbeeld een beeldbank met mooie visuals voor jouw blog of moodboards, verlanglijstjes aanmaken voor jouw klanten en vind je handige guides met informatie.

 

- Je ontvangt een persoonlijke kortingscode, die je kunt gebruiken voor het inkopen van kunstwerken. Daarnaast kan je ook achteraf fee opvragen wanneer de klant zelf heeft besteld.

 

- Altijd op de hoogte van leuke plannen die we nog meer hebben voor het stylistenprogramma.
 

Contact opnemen:

Contactpersoon:

Rosanne Schoenmaker
 

logo werk aan de muur
Werk aan de muur contact

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page