top of page
Netwerkborrel.png

De Interieur Club X Masterly Milaan Netwerkborrel
Woensdag 19 april 2023 17:00 - 20:00 uur
Palazzo dei Giureconsulti

Onze netwerkborrel bij Masterly - het Nederlands Paviljoen is tijdens de Salone del Mobile gesitueerd in Palazzo dei Giureconsulti, bekend als het Palazzo met de toren in het centrum naast de Duomo. 

Ga jij dit jaar naar de interieur- en designbeurs Salone del Mobile in Milaan? Dan mag je onze netwerkborrel op deze droomlocatie echt niet overslaan! Dit is hét must-go event om te netwerken en al je interieurcollega's te ontmoeten. Wil jij Nederlandse designers en interieurbedrijven ontmoeten die in Milaan staan? Of tips krijgen van je interieurcollega's waar je deze week zeker heen moet?

 Ben jij interieurprofessional, vertegenwoordig je een merk, leverancier, fabrikant of een andere link met de interieurbranche? Iedereen die werkt of een link heeft (of wil maken) is welkom!​

Image by Tom Podmore

UITVERKOCHT!

blog_20220502_Press_RenderSmall_bystudioZAZI_kopi__ren1.jpg

De locatie Masterly - The Dutch in Milano

Na zes jaar Palazzo Francesco Turati is het tijd voor een frisse upgrade naar een fantastische nieuwe locatie. Nu nog dichter bij de Duomo in het centrum van Milaan. Het Palazzo dei Giureconsulti fungeert als nieuw decor voor de collecties van meer dan honderd Nederlandse ontwerpers en bedrijven.

Nicole Uniquole, initiatiefnemer en curator van dit evenement, is gemotiveerd om er weer een ​​zeer gedenkwaardige editie van te maken!

Masterly laat een compleet en gevarieerd designveld zien met relevant werk van architecten, meubel-, textiel-, bouw- en accessoirebedrijven, ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden, galeries en vakscholen voor design en interieur.

Lees hier alles over Masterly The Dutch in Milano

Uitverkocht!

 • De Interieur Club X Masterly Milaan Netwerkborrel woensdag 19 april 17:00 - 20:00 uur
  Uitverkocht
  19 apr. 17:00 – 20:00
  Palazzo dei Giureconsulti, Piazza dei Mercanti, 2, 20123 Milano MI, Italië
  Ga jij dit jaar naar de interieur- en designbeurs Salone del Mobile in Milaan? Dan mag je onze netwerkborrel op deze droomlocatie echt niet overslaan! Dit is hét must-go event om te netwerken met je interieurcollega's en Nederlandse designers en interieurbedrijven. Tot in Milaan!
 • De Interieur Club Netwerkborrel vrijdag 12 mei Antwerpen 18:00 - 21:00 uur
  12 mei 18:00 – 21:00
  De locatie onthullen wij snel!
  Andere interieurcollega's ontmoeten op een toffe locatie in Antwerpen? Op zoek naar samenwerkingen? Lekker borrelen met andere interieurprofessionals? Locatie onthullen wij snel!
bottom of page