top of page
Netwerkborrel kopie.png

De Interieur Club Netwerkborrel Antwerpen
Vrijdag 12 mei 2023 
FEST Antwerpen

Onze eerste netwerkborrel voor interieurprofessionals in België!  Wil jij je interieurcollega’s ontmoeten, samenwerkingen vinden, inspiratie op doen of nieuwe merken ontdekken? De vorige edities waren snel uitverkocht dus regel snel je kaartje! Tijdens deze netwerkborrel in Antwerpen lanceert FEST haar nieuwe collectie!

 

Voor wie? Interieurprofessionals breed! Dus ben je (startende) interieurontwerper, stylist, architect? Maar ook interieurstudenten of twijfel je nog om te werken in de interieurbranche? Vertegenwoordig je een merk, leverancier, fabrikant of heb je een interieurwinkel of webwinkel? Iedereen die werkt of een link heeft (of wil maken) met de interieurwereld is welkom!​

Interieurclub_Netwerkborrel_20220617_10.jpg
De Interieur Club Netwerkborrel OCCO

LAATSTE
KAARTEN!

Netwerkborrel bij FEST Antwerpen!

FEST is in 2013 opgericht door Femke Furnée vanuit een persoonlijke behoefte aan origineel en betaalbaar design. Furnée: “Ik zocht mooi design voor een goede prijs, maar kwam erachter dat dit niet gemakkelijk te vinden is. Aan de ene kant heb je het massa-aanbod van de woonboulevards, aan de andere kant de voor mij onbetaalbare high-end designmerken. Ik besloot in het gat daartussen te springen.” 

Tijdens deze borrel lanceert FEST haar nieuwe collectie. FEST breidt dit voorjaar haar meubelcollectie uit met een XL Plateau-eettafel, Friday-eetkamerstoelen in een nieuw jasje en twee zachte, geblokte vloerkleden. Daarnaast introduceert het Nederlandse designmerk woonaccessoires met verschillende patronen en frisse kleuren. Van gestreepte kussens, glazen en karaffen tot in het oog springende vazen en kleurrijke schalen. 

Hier wil jij toch ook bij zijn?

Fest Antwerpen 175def2.jpg
 • De Interieur Club X Masterly Milaan Netwerkborrel woensdag 19 april 17:00 - 20:00 uur
  19 apr. 17:00 – 20:00
  Palazzo dei Giureconsulti, Piazza dei Mercanti, 2, 20123 Milano MI, Italië
  Ga jij dit jaar naar de interieur- en designbeurs Salone del Mobile in Milaan? Dan mag je onze netwerkborrel op deze droomlocatie echt niet overslaan! Dit is hét must-go event om te netwerken met je interieurcollega's en Nederlandse designers en interieurbedrijven. Tot in Milaan!
 • De Interieur Club Netwerkborrel Antwerpen vrijdag 12 mei 18:00 - 21:00 uur
  12 mei 18:00 – 21:00
  FEST Antwerpen, Steenhouwersvest 16, 2000 Antwerpen, België
  Andere interieurcollega's ontmoeten op een toffe locatie in Antwerpen? Op zoek naar samenwerkingen? Lekker borrelen met andere interieurprofessionals? Tijdens deze borrel lanceert FEST haar nieuwe collectie!
 • De Interieur Club Summernight Netwerkborrel Amsterdam/Zaandam vrijdag 7 juli 18:00 - 21.00 uur
  07 jul. 18:00 – 21:00
  Zaandam | De locatie onthullen wij later!
  Andere interieurcollega's ontmoeten op een toffe locatie in Amsterdam/Zaandam? Op zoek naar samenwerkingen? Lekker borrelen met andere interieurprofessionals? Speciale zomereditie op toffe locatie partners!
 • De Interieur Club Netwerkborrel X GLUE Amsterdam vrijdag 15 september 18:00 - 21:00 uur
  15 sep. 18:00 – 21:00
  Amsterdam | De locatie onthullen wij later!
  Andere interieurcollega's ontmoeten tijdens GLUE, het designweekend van Amsterdam? Op zoek naar samenwerkingen? Lekker borrelen met andere interieurprofessionals op een toffe GLUE locatie in Amsterdam?
bottom of page