Netwerkborrel Antwerpen.png

De Interieur Club Netwerkborrel Antwerpen
Vrijdag 12 mei 2023 
Toffe locatie onthullen wij snel

Onze eerste netwerkborrel voor interieurprofessionals in België!  Wil jij je interieurcollega’s ontmoeten, samenwerkingen vinden, inspiratie op doen of nieuwe merken ontdekken? De vorige edities waren snel uitverkocht dus regel snel je kaartje!

 

Voor wie? Interieurprofessionals breed! Dus ben je (startende) interieurontwerper, stylist, architect? Maar ook interieurstudenten of twijfel je nog om te werken in de interieurbranche? Vertegenwoordig je een merk, leverancier, fabrikant of heb je een interieurwinkel of webwinkel? Iedereen die werkt of een link heeft (of wil maken) met de interieurwereld is welkom!​

Interieurclub_Netwerkborrel_20220617_10.jpg
De Interieur Club Netwerkborrel OCCO

In
Antwerpen!

De locatie onthullen wij snel!

Wij hebben al op veel mooie locaties met mooie partners onze netwerkborrel voor interieurprofessionals mogen organiseren. Bij onder andere The Valley, het ANDAZ Hotel op de Prinsengracht in Amsterdam en bij het Museumplein bij Cosentino Amsterdam City.

Wat gaat de volgende netwerkborrel locatie worden op vrijdag 12 mei in Antwerpen? Hou onze socials in de gaten, wij maken snel de locatie bekend.

Tot snel bij één van onze netwerkborrels. Koop hieronder je kaartje!

Molteni&C _ Dada_01 Amsterdam Flagship Store_HR.jpg
doelen_interieurbedrijf.webp
 • De Interieur Club Netwerkborrel Amsterdam vrijdag 17 maart 18:00 - 21:00 uur
  17 mrt. 2023 18:00 – 21:00
  De locatie onthullen wij snel!
  Andere interieurcollega's ontmoeten op een toffe locatie in Amsterdam? Op zoek naar samenwerkingen? Lekker borrelen met andere interieurprofessionals? Locatie onthullen wij snel!
 • De Interieur Club Netwerkborrel vrijdag 12 mei Antwerpen 18:00 - 21:00 uur
  12 mei 2023 18:00 – 21:00
  De locatie onthullen wij snel!
  Andere interieurcollega's ontmoeten op een toffe locatie in Antwerpen? Op zoek naar samenwerkingen? Lekker borrelen met andere interieurprofessionals? Locatie onthullen wij snel!