top of page

De 4 beste werkplekken in Canggu Bali om remote te werken met een fijn interieur!

Werken op Bali als digital nomad is een droom voor veel ondernemers. Gertrude ging begin 2024 remote werken op Bali en geeft jou tips over hoe dit het beste kan. In dit artikel vind je de beste workspots in Canggu. Wat zijn de beste werkplekken voor digital nomads?


In een café, restaurant of coworking space? Want naast goede wifi en een fijne werkplek wil je als interieur professional natuurlijk ook dat het interieur on point is. Waar is er airco en op welke plek kom je aan het einde van de dag zwetend achter je laptop vandaan? Wat zijn de werkplekken waar jij heen moet? Mark en ik werkten voor een maand op Bali en zochten het voor je uit! In dit artikel heb ik onze vier favoriete werkplekken in Canggu voor je op een rij gezet!


Mijn 4 beste werkplekken in Canggu Bali


1. ZIN Café


ZIN cafe is opgezet door nederlanders en dat zie je ook terug in de bezoekers. Je ziet er dagelijks veel nederlanders, maar ook andere Europese digital nomads. De eerste verdieping is vooral bedoeld om te werken en daar hebben ze zowel een airco gedeelte als een ruimte met alleen waaiers. Bestellen gaat via een QR code, wat ik altijd wat onpersoonlijk vind, maar verder is alles goed geregeld. De coconuts worden hier gekoeld en het bestellen van dit drankje geeft je absoluut het ultieme digital nomad gevoel. Na een dag werken kun je zo door naar het strand wat een paar honderd meten lopen is om de zonsondergang te zien of je verhuist naar beneden en blijft hangen voor cocktails. Je kunt hier werken ook combineren met het verblijven in het ZIN hotel wat aan het cafe vast zit. Dat heeft je nog wat meer perks zoals het zwembad en gymklasjes die je kunt volgen!


2. The Avocado Factory


Als je van avocado houd is dit zeker

een must. Het hele menu bestaat uit gerechten waar avocado in voor komt en het resultaat ziet er ook fantastisch uit.


Binnen is er airco, maar ook buiten kun je heerlijk werken. Let op dat je binnen geen laptop mag gebruiken tussen 10.00-15.00, dus als je graag in een ruimte met airco wilt werken is het mogelijk niet je plek.


Het buitengedeelte is omringt met heel veel bananen bomen en andere groene planten wat ik persoonlijk wel fijn vind. Dit maakt deze locatie ook weer heel anders dan de andere werkplekken in dit artikel en daarom raad ik deze voor de afwisseling absoluut aan!


Je kunt hier natuurlijk ook alleen heen gaan om te ontbijten of te lunchen. Het personeel is vriendelijk en attent en je kunt je scooter voor de deur parkeren.

3. Shore Amore


Als je vanuit je bed meteen achter je laptop wilt kruipen is Shore Amore een heel fijn hotel! Ze  hebben een ruimte met airco en goede wifi waar je heerlijk kunt werken, maar je kunt ook heerlijk op een strandbed liggen en vanaf daar je werk doen en af en toe een duik nemen als je het warm hebt.


De strandbedjes zijn overdekt met linnen dus je ligt niet in de volle zon waardoor het prima mogelijk is om te werken. Vergeet niet snachts je laptop op te laden want oplaadpunten zijn er bij de bedjes niet. Wel kun je heerlijk eten en cocktails bestellen en kom je je werkdag zo heerlijk relaxt door! Het zwembad grenst aan de tuin, een rijstveld wat ze in tact hebben gelaten dus je hebt heerlijk groen uitzicht met daarachter de privé villa’s.


4. SARI Community & Kitchen


Dit is toch wel mijn favoriet! Het is er over het algemeen minder druk dan de andere plekken en voelt wat authentieker aan. Het interieur is on point en je kunt er ook heerlijk ontbijten. Het personeel is erg vriendelijk en attent. Er is geen airco aanwezig, maar door de open architectuur is het hier totaal niet warm, want het waait hier heerlijk door. Voor je eerste dagen in Bali zou ik sowieso wel altijd een plek kiezen met airco omdat je nog aan het klimaat moet wennen en je niet afgeleid wilt worden door de hitte. Liever een paar uur productief werken en dan heerlijk de zonsondergang kijken bij The Lawn of Times!


Er zijn nog veel meer plekken en als je een aantal maanden blijft word je mogelijk liever onderdeel van een coworking community, maar dit waren voor een maand Bali mijn favorieten. Heel veel plezier op Bali en laat ons gerust weten wat jouw favoriet in Canggu was!


Wil je ook nog een podcast tip voor als je aan het zwembad ligt? Wij maken wekelijks een podcast over interieur, ondernemen en marketing om jou te inspireren! Luister naar De Interieur Club Podcast via je favoriete podcast app.
Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page