top of page

Binnenkijken in het kleurrijke interieur van Jaleesa Sulman van fonQ

Hoe leuk is het om bij iemand in huis te kunnen kijken? Helemaal als het interieurliefhebbers of interieurprofessionals zijn! Vorige keer mochten wij binnenkijken bij design- en traveljournalist Joline van den Oever. Deze week is het de beurt aan Jaleesa Sulman, de private Brands Manager van fonQ.


Binnenkijken bij het kleurrijke interieur van Jaleesa Sulman van fonQ!

Na een aantal jaren in de mode gewerkt te hebben, maakte private brands manager Jaleesa Sulman de switch naar de interieurbranche. Niet zo gek, want haar liefde voor interieur zat er als kind al in. Nu ze de leukste meubels en woonaccessoires inkoopt voor fonQ, voelt ze zich helemaal op haar plek. Het stadsappartement - waar ze samen met vriend Lewis woont - is hierdoor constant in beweging en vrolijkt je humeur direct op als je binnenstapt. Wij mochten een kijkje nemen in haar pastel paradijs


"Iemand had mij destijds gewoon moeten zeggen dat ik naar de Jan des Bouvrie academie had moeten gaan"


Dat het interieur van Jaleesa een walhalla is voor interieurliefhebbers, is niet zo gek: als kind was ze al druk bezig met het inrichten van huizen. Het kriebelde daarom om naar de Jan de Bouvrie academie te gaan, toch koos ze voor een opleiding als maatschappelijk werker en later het AMFI. Na een paar jaar in de mode gewerkt te hebben, besloot ze de stap naar de interieurbranche te zetten. "Iemand had mij destijds gewoon moeten zeggen dat ik naar de Jan des Bouvrie academie had moeten gaan" grapt Jaleesa. Nu ze als private brands manager voor fonQ online de huizen van Nederland inricht, heeft ze het gevoel op haar plek te zitten. Jaleesa: "Het lijkt mij erg leuk om stylingadvies te geven aan mensen die hulp nodig hebben bij het inrichten van hun interieur. Wie weet wat de toekomst brengt en richt ik ooit in real life huizen in!"
"Ik dacht, dit ziet er zo gezellig uit! Die kleuren wil ik in huis!"


Voordat Jaleesa en Lewis dit stadsappartement kochten, woonden ze samen in vier andere huizen. Omdat dit huis helemaal van hunzelf is, hebben ze het eigen kunnen maken met kleur, vintage items en bijzondere meubels. Tijdens een vakantie in Italië zag Jaleesa de gekleurde gevels van de huizen in een pittoresk dorpje en dat inspireerde haar om thuis aan de slag te gaan met pasteltinten. "Ik dacht, dit ziet er zo gezellig uit! Die kleuren wil ik in huis!" aldus Jaleesa. Zo kreeg de woonkamer de kleur Steady Pebble van Flexa, voor de keuken koos ze Cornflower Field. "Na een aflevering van vtwonen was ik verkocht". Twee terrazzo tegels die over waren van de wc plaatste ze achter het fornuis, hierdoor heeft de keuken een eigen look. "Niemand wilde hem hebben, maar ik zag er iets moois in."


Jaleesa is dol op vintage items, waardoor hun huis een verzameling is van bijzondere vondsten. De witte lamp met retro kap in de woonkamer is een van haar favorieten, net als de marmeren salontafel. "Deze is van de zus van mijn oma geweest. Niemand wilde hem hebben, maar ik zag er iets moois in. Ik heb hem opgeschuurd en het marmeren blad omgekeerd, zodat het ruwe deel boven ligt." Nu pronkt hij als eyecatcher in de woonkamer. Daarnaast is hun pastelkleurige interieur gevuld met bijzondere vazen die ze vond bij de kringloopwinkel. Ook al is Jaleesa dagelijks bezig met het inkopen van de nieuwste interieurcollecties, ze houdt een zwak voor vintage parels! Haar favoriete merk bij fonQ? Dat is het Nederlandse HKliving: "De items zijn nieuw, maar hebben een vintage look, daar hou ik van."
Een knusse plek met wereldse klasse

Op de tweede verdieping vind je de slaapkamer. Een knusse plek met wereldse klasse, waarbij je de invloed van reizen kunt voelen. Tip van Jaleesa: "Ik gebruikte twee kamerschermen als bed hoofdbord, dat geeft onze slaapkamer veel sfeer." Ook hangen er lampionnen als nachtlampjes langs het bed. De creativiteit van Jaleesa zorgt ervoor dat je rond blijft kijken in het huis. Door de mix van nieuwe, vintage en persoonlijke items is het pastelkleurige interieur uniek en persoonlijk. Bovenaan haar verlanglijst? De Jax bank van HKliving! "Voor als we ooit een grote mensenhuis hebben!" Welk huis dat ook wordt, één ding is zeker: het interieur wordt vast prachtig! In aflevering 125 van De Interieur Club Podcast fonQ het marketingverhaal van fonQ. Wil je de de podcast terugluisteren? Luister hier op je favoriete podcastapp!Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page