top of page

Business Tuesday met Anne van Heugten, Eva van de Ven en Milla Novo!

De vt wonen&design beurs organiseert Business Tuesday op dinsdag 3 oktober met een exclusief programma voor interieurprofessionals. De Interieur Club zal een gedeelte van het programma verzorgen. Tijdens deze dag zal het programma in het teken staan van jouw interieurbedrijf! Met onder andere een Live Talk met Marcel Wanders maar ook een Power Panel Talk met het onderwerp: het hebben en houden van een succesvol interieurbedrijf!


Mark Timo en Marie-Gon gaan in gesprek met succesvolle rolmodellen uit de interieurbranche. Hoe hebben zij hun bedrijf opgezet? Op welke manier ondernemen zij? Hoe doen zij hun marketing? Wat zijn hun learnings voor een succesvol interieurbedrijf? En natuurlijk mag jij ook vragen stellen aan ons panel!


Power Panel Tak: Het hebben en houden van een succesvol interieurbedrijf! Welke 3 rolmodellen zitten in het Power-Up panel tijdens Business Tuesday?

Anne van Heugten | Nox Studio

NOX Studio is ontstaan vanuit een voorliefde voor het combineren van stoffen en prints. Anne van Heugten is begonnen met het maken van kussens en dit is uitgegroeid tot een full-service interieurbureau met een expertise op het gebied van afstyling. Hierdoor verzorgt NOX nu interieurontwerpen voor gehele woningen, maar ook voor een aantal ruimtes kun je hier terecht.


In 2022 won Anne met haar studio De Interieur Club Awards voor interieurtalent van 2022 uit handen van Evelien Reich, hoofdredacteur van ELLE Decoration.


Tv-stylist Eva van de Ven

Eva is een allround styliste die te zien is in het programma "vtwonen, weer verliefd op je huis". Haar werkzaamheden zijn heel divers en nog steeds in ontwikkeling. Van totale make-overs tot korte adviesgesprekken, een ontwerp van scratch of juist de finishing touch. Daarnaast heeft ze een showroom in Amterdam die ze aan het uitbreiden zijn tot ware inspiratieruimte.


Een langdurige droom van Eva is om een eigen productenlijn te ontwerpen en daar is ze het afgelopen jaar flink mee bezig geweest. Zo ontstond er in 2022 een samenwerking met Spinder Design om een eigen kapstokken lijn te ontwerpen die in oktober gelanceerd zal worden. Met haar passie voor interieur en een hoofd dat altijd overloopt met nieuwe ideeën zal het hier niet bij blijven.


Milla Nova

Milla Novo is een kunstenaar gevestigd in Nederland. Ze maakt exclusieve wandkleden voor high-end interieurs. Deze unieke kunstwerken zijn allemaal ontworpen en met de hand gemaakt door Milla Novo in haar atelier nabij Amsterdam en zijn speciaal gemaakt voor de behoeften van de klant.


Hoewel Milla momenteel in Europa woont, heeft ze een diepe band met Zuid-Amerika en dit is waar ze haar inspiratie vandaan haalt. Haar wortels liggen bij de inheemse bewoners van zuid-centraal Chili, het ‘Mapuche’-volk. Haar moeder, die nog steeds in Chili woont, speelt nog steeds een actieve rol in de Mapuche-gemeenschap en beoefent traditionele Mapuche-weeftechnieken. Ze heeft Milla geholpen kennis te maken met de patronen en symbolen die al eeuwenlang worden gebruikt, en op hun beurt fascineren en inspireren deze symbolen en hun betekenissen Milla Novo om haar eigen kunstwerken te maken. Ze integreert deze symbolen in veel van haar grote wandkleden, waardoor ze een klein deel van het Mapuche-erfgoed kan delen met iedereen die haar werk ziet.


Wil je Anne van Heugten en Eva van de Ven alvast beter leren kennen? Ze waren allebei te gast in onze podcast! Te beluisteren op onze website of bekende podcastkanalen!


ความคิดเห็น


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page